Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 1-0



 Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας αφού επικράτησε δίκαια ενός πολύ καλού αντιπάλου που ήταν πρώτος και αήττητος μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Ο πολύ δυνατός άνεμος δεν άφησε τους πάρα πολλούς φίλους και των 2 ομάδων που κατάκλυσαν το γήπεδο "Νίκος Σύλλας" να χαρούν  ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ας κρατήσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης που μας έφεραν σε απόσταση 5 βαθμών από την κορυφή, 4 βαθμούς πίσω από τον τρίτο και 7 βαθμούς μπροστά από τον πέμπτο. Η πολύ καλή εμφάνιση του μικρού τερματοφύλακα του ΚΑΝΑΡΗ Στεφάνου Κρουσουλούδη ( εγγόνι του Καλλιμασιώτη Στεφάνου Ν. Κρουσουλούδη  ), ήταν η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα.
Το γκολ μπήκε στο 27΄του αγώνα όταν ο Παπαλάνης από δεξιά βρήσκει ωραία τον Ρε στην άλλη πλευρά του γηπέδου , μέσα στην περιοχή του Κανάρη, που με την σειρά του ο Ρες κόβει στον άξονα για τον Πελαντή, που για άλλη  μια φορά ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη ώρα, και το 1-0 έγινε!
ΟΜΗΡΟΣ ( Λαγούδης)
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κούτικας, Ζαχαρίου, Αγορής, Μουλάκης,Παπαλάνης (90΄Κικιλής), Πελαντής, Ψαρούδης(60΄Γαλάτουλας) και Ρες.
Στον πάγκο ακόμα οι: Μαυρογιάννης Στ., Μαυρογιάννης Θ., Κοκοκύρης Ι., Γεροντιδάκης και Αμπαζής.
ΚΠΣ






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Paidia mhn dosete me tipota Papalani kai Re.Opos ida simera alla kai ap oti mou eipan filoi sthn kerkida tou Omirou htan oi kaliteroi kai pali.Papalanis evgale mpalia tou Re kai o Res magiki pasa (ksana opos kai to prohgoumeno paixnidi mou pan) se kenh estia,oute miso metro sto Pelanti pou skorare.
Sigxaritiria k elpizw h omada sas na to parei fetos.
Ta matia sas 14 se autous tous 2 pextes pou ksexorizoun.!

Δημοσίευση σχολίου