Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 0-1

Με το διπλό και του 3 πόντους έφυγε ο Πύργος από την Καλλιμασιά, επικρατώντας του τοπικού Ομήρου με 0-1, παίρνοντας παράλληλα και ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ.
Αυτή ήταν η 5η νίκη για την ομάδα του Πύργου στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασε τους 20 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση. Αντίθετα ο Όμηρος γνώρισε την 7η ήττα του τη φετινή σεζόν και παρέμεινε στην 8η θέση και τους 16 βαθμούς.
Πολύ κακό ματς στο πρώτο μέρος, με τον Πύργο να έχει την υπεροχή, απειλώντας κυρίως με κόρνερ και φάουλ, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Συρρή Τ. Στην επανάληψη ο Όμηρος, έχοντας και τον αέρα με τη σειρά του πήρε την κατοχή, αλλά σε μια αντεπίθεση στο 58΄ ο Φόρσος έφυγε στην πλάτη της άμυνας μπήκε στην περιοχή και με πλασέ χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά το φάουλ του Ψαρούδη λίγο κάτω από το κέντρο στο 62΄, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά στην πλάτη του Πνευματικούδη και στη συνέχεια και πάλι στο οριζόντιο, πριν η μπάλα απομακρυνθεί. Στο 67΄ κεφαλιά του Σαραντάκη μετά από κόρνερ έφυγε άουτ, ενώ στην αντεπίθεση στο 68΄, ο Κοκοκύρης βγαίνει τετ α τετ με τον Πνευματικούδη, τσιμπάει την μπάλα, που φεύγει όμως πάνω από τα δοκάρια. Στην εκπνοή του αγώνα ο Φόρσος έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά τον σταμάτησε σε τετ α τετ ο Συρρής Τ.
ΠΗΓΗ:   SPORTSCHIOS.GR
ΦΩΤΟ: Aλέξανδρος Μπογής

ΟΜΗΡΟΣ(Κρουσουλούδης)
Συρρής Αν., Τζούμας Γ., Συρρής Στ., Κούτικας Ι., Μακρίδης Οδ.( 86΄ Μαγγίνας Φ), Γεροντιδάκης Κ.,(54΄ Σωτηράκης Ισ.) Μπουγιούκας Αν.(86΄Σιέττος Ν.), Κούτσουρας Αγγ., Κοκκύρης Δ., Ψαρούδης Ι. και Κούτσουρας Δ. 
Στην 18άδα ακόμα οι: Μπολάνο Χρ., Μαυρογιάννης Θ., Τσιριγώτης Μ. και Κουφογιάννης Ισ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου