Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΑΦΝΩΝΑ : ΔΑΦΝΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-2


        Ψυχωμένα μπήκαν  στο γήπεδο του Δαφνώνα οι παίκτες μας σήμερα δείχνοντας από την αρχή το πάθος τους για ένα καλό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειές τους επιβραβεύτηκαν και κατάφεραν να φύγουν  νικητές. Μέσα σε ένα βαρύ γήπεδο λόγω της πρωινής βροχής που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των 22 παικτών, η πιο δυνατή ομάδα ξεχώρισε και αυτή ήταν η ομάδα μας. Μέχρι το 30΄ ο ΟΜΗΡΟΣ είχε τις φάσεις και την υπεροχή, σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα,  στο δεύτερο μισό ανέλαβαν  τα ηνία αλλά οι προσπάθειες τους προσέκρουαν πάνω στην καλή λειτουργίας της  αμυντική μας γραμμής.
Στο 25΄ με μακρινή κάθετη μπαλιά ο Δ.Κούτσουρας βρήκε τον προωθημένο Ψαρούδη , ο τελευταίος την  αξιοποίησε τέλεια αφού κατάφερε με συρτό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράψει το 0-1!
Στο 60΄ άλλαξαν οι ρόλοι, ο Ψαρούδης   είδε αφύλακτο τον Δ.Κούτσουρα του "σέρβιρε" μετά από εκτέλεση πλαγίου , αυτός έπιασε ένα απ΄ευθείας δυνατό βολέ λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή και έκανε τα αντίπαλα δίχτυα να σπαρταρίσουν με το 0-2!
Η νίκη μας αυτή είναι  νίκη ψυχολογίας, δίνει ώθηση για καλλίτερη συνέχεια και κάνει την  8η θέση που βρισκόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα να φαντάζει πλασματική.
ΟΜΗΡΟΣ ( Κρουσουλούδης)
Συρρής Αν., Τζούμας Γ., Συρρής Στ., Κούτικας Ι., Μακρίδης Οδ., Γεροντιδάκης Κ.,( 70΄ Παπαθανασόπουλος Γ.) Μπουγιούκας Αν., Κούτσουρας Αγγ.( 85΄Κουφογιάννης Ισ.), Κοκκύρης Δ., Ψαρούδης Ι. και Κούτσουρας Δ.( 80΄ Μαγγίνας Φ), στην 18άδα ακόμα οι: Μπολάνο Χρ., Μαυρογιάννης Θ., Τσιριγώτης Μ. και Σιέττος Ν.







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου