Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

EKOΨE ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ O "ΟΜΗΡΟΣ" ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ




                    Με τον τρόπο που αρμόζει στον σύλλογό μας έγινε χθες βράδυ στην αίθουσα θεάτρου του Πνευματικού κέντρου Καλλιμασιάς  " Η ΠΡΟΟΔΟΣ" , η τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα 88α γενέθλια του, παρουσία αρκετών φίλων, προπονητών και αθλητών. Η τελετή ήταν αφιερωμένη στους αθλητές του μπάσκετ για την μεγάλη τους επιτυχία της κατάκτησης  του πρωταθλήματος  ΧΙΟΥ 2014-2015.

Ο παπα- Γιώργης Κωνσταντίνου μετά το πέρας της ευλογίας της βασιλόπιτας, στον σύντομο χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του , εξήρε την σημασία και την προσφορά του ΟΜΗΡΟΥ στον τόπο μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Π. Συράκης αφού ευχαρίστησε το ΔΣ και τον πρόεδρο της "ΠΡΟΟΔΟΥ" για την παραχώρηση της αίθουσας, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε  στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους  του ΟΜΗΡΟΥ  για την εύρυθμο λειτουργία των 11 τμημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Επίσης αναφέρθηκε  στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" της Καλλιμασιάς απαιτώντας σύντομη λύση από τους υπευθύνους με σκοπό την ανανέωση του τάπητα του αγωνιστικού χώρου και την διατήρηση της λειτουργικότητας των υπολοίπων  ζωτικών χώρων των εγκαταστάσεων.

Συγκίνηση έφερε η παρουσίαση φωτογραφιών και αθλητικών στιγμιοτύπων από την 88άχρονη ιστορία του ΟΜΗΡΟΥ  στο "video wall" ταυτόχρονα με τις βραβεύσεις των αθλητών του μπάσκετ.

Με το πέρας της εκδήλωσης  κατά την έξοδο προσφέρθηκαν κεράσματα . 
Από την βράβευση της μπασκετικής ομάδας. Στο βάθος η παρουσίαση φωτογραφιών.




Αθλητές και φίλοι κοντά μας.

Ο τυχερός του φλουριού Κωνσταντίνος Γεροντιδάκης ποδοσφαιριστής Α΄ομάδας.
Κώστα τις ευχές μας για μια τυχερή και αποδοτική χρονιά με υγεία!!!
  Το Φωτογραφικό υλικό το δανειστήκαμε από τον φίλο Αλέξανδρο Μπογή τον οποίο και ευχαριστούμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου