Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 1-4

Την μεγαλύτερη ήττα φέτος γνώρισε η ομάδα μας εντός έδρας από έναν πολύ καλό και παραγωγικό Λαίλαπα.
OMHΡΟΣ ( Τσατσαρώνης)
Συρρής Αν., Μακρίδης Οδ., Τζούμας Γ., Γεροντιδάκης Κ., Κούτικας Ι., Κούτσουρας Αγγ., Βάβουζας Απ., Βαϊνάς Γ.( 59΄Συρρής Στ.), Ψαρούδης Ι., Κούτσουρας Δ.(78΄Κουφογιάννης Ισ.), Κοκοκύρης Δ.(53΄ Μπίκας Ευαγ.) Στον πάγκο ακόμα οι: Mαυρογιάννης Θ. που γιόρταζει σήμερα- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΘΟΔΩΡΗ-και ο Τσιριγώτης Μαριος.


Πως είδαν τον αγώνα από το  "www.sportschios.gr" :

"Για πρώτη φορά μετά την επανίδρυση του (2009) κατάφερε ο Λαίλαπας να κερδίσει τον Όμηρο για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε στο γήπεδο της Καλλιμασιάς με 1-4.
Αυτή ήταν η 4η νίκη στο πρωτάθλημα για τον Λαίλαπα, με την οποία έφτασε τους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση, με τον Βαρβασιακό, που έμεινε στους 14, να υποχωρεί στην 11η . Αντίθετα με το αριστερό ξεκίνησε η θητεία του Χριστόφορου Τσατσαρώνη στον πάγκο του Ομήρου, με την ομάδα της Καλλιμασιάς να μένει για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη και να γνωρίζει την 10η ήττα της στη σεζόν, παραμένοντας στην 9η θέση και τους 22 βαθμούς.
Ο Λαίλαπας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 10΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φύλλα, πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο Πιτσικούλης από τον Τζούμα. Ο Όμηρος κατάφερε να αντιδράσει και ισοφάρισε στο 16΄, όταν ο Ψαρούδης εκτέλεσε το πλάγιο από αριστερά, ο Κούτσουρας Α. πήρε την πρώτη κεφαλιά και με 2η κεφαλιά ο Βάβουζας από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 34΄ σουτ του Μονίαρου έφυγε πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο 36΄ κόρνερ του τελευταίου, κεφαλιά του Κάργατζη στο πρώτο δοκάρι και 1-2 για τον Λαίλαπα. Προσπάθησε και πάλι να απαντήσει ο Όμηρος, αλλά η κεφαλιά του Ψαρούδη στο 39΄, μετά από σέντρα του Βάβουζα, έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λαίλαπας ήταν καταιγιστικός και με δύο γρήγορα γκολ κλείδωσε το τρίποντο. Στο 48΄ κάθετη για τον Σαλίογλου στην πλάτη της άμυνας του Ομήρου, που με πλασέ έκανε το 1-3 και στο 56΄ φάουλ από τον Φύλλα και γυριστή κεφαλιά από τον Πιτσικούλη, στα δίχτυα του Συρρή Τ. για το τελικό 1-4. Στη συνέχεια ο Όμηρος προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι σημαντικό και είχε καλές στιγμές με τους Μπίκα (66΄, 77΄), Ψαρούδη (67΄, 92΄) και Κουφογιάννη (88΄)."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου