Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΝΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ 67 - 62

     Ένα πολύ καλό παιχνίδι για τα προημιτελικά του εφηβικού πρωταθλήματος έγινε σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Χίου. Ένα "ντέρμπυ" με τα όλα του, οι  αρκετοί φίλαθλοι που προτίμησαν να περάσουν το Σαββατιάτικο βραδινό παρακολουθώντας μπάσκετ εφήβων  αποζημιώθηκαν με το παραπάνω.
 Το σκορ εναλλασσόταν κάθε 2-3 λεπτά και καμία ομάδα δεν πήρε "κεφάλι" πάνω από 5 πόντους μέχρι και το τέλος. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά αλλά προδόθηκε από τα πολλά φάουλ και την κούραση αφού  ο προπονητής Μπόλιας δεν είχε αρκετές εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο.
Στα "χάϊτ λαϊτ" αγώνα ένα τρίποντο του Κουνή στη λήξη του ημιχρόνου από τα 25 μέτρα, φάση που βλέπουμε σπάνια ακόμα και σε αγώνες υψηλού επιπέδου.
Στην τρίτη περίοδο 2 βασικοί μας οι Στρουμπάκης και Στεφανίδης αποχώρησαν με 5 φάουλ, ενώ στα μισά της 4ης περιόδου με 5 φάουλ επίσης αποχώρησε και ο Βούκουνας σε αντίθεση με τους αντιπάλους που έχασαν μόνο έναν παίκτη από 5 φάουλ.
Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και το θέαμα που μας χάρισαν.
ΟΜΗΡΟΣ ( Μπόλιας)
Συριώδης, Βούκουνας 4, Κουνής 25, Στρουμπάκης 10, Μεστούσης, Στεφανίδης 3, Μαμαλής 18, Τσουκάρης 2, Πουλάκης και Ρακιτζής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου