Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ 1-3



Πως είδαν τον αγώνα από το:" www.sportschios.gr"
  " Όμηρος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε δις με τον Ψαρούδη (1΄, 7΄), ενώ το φάουλ του Παγούδη στο 10΄ έβγαλε σε κόρνερ ο Ορφανούδης. Καλή κεφαλιά του Κυριακούδη στο 26΄, μόλις άουτ, ενώ το σουτ του Σωτηράκη μέσα από την περιοχή στο 28΄ δεν βρήκε στόχο. Η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Μουλάκης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Πιπερίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με πανομοιότυπο τρόπο ήρθε και το 0-2 για την ομάδα του Χαλκειούς στο 48΄, όταν ο Τσαφαράς εκτέλεσε το φάουλ και ο Πιπερίδης και πάλι στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά νίκησε τον Πουλάκη. Ο Όμηρος στη συνέχεια προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και μείωσε στο 72΄ με πλασέ του Παγούδη, μετά από γύρισμα του Βασιλάκη από αριστερά, ενώ καλό σουτ του Κοκοκύρη στο 89΄ έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραμπουρνιώτης, στην αντεπίθεση, μετά από πάσα του Καϊμάκη."
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκης, Μπουγιούκας, Πάρρος ( 65΄Γαλίτης), Κούτικας, Κούτσουρας, Παγούδης, Κοκοκύρης, Αγορής, Ψαρούδης, Βασιλάκης και Σωτηράκης (58΄ Μετόζης). Στην 18άδα  οι:  Τσαλίκης, Μουλάκης, Τζούμας και Μελέτης.
Εμείς λέμε ότι:  μετά τα αναπάντεχα γκολ που δεχτήκαμε στην λήξη του ημιχρόνου το πρώτο (45΄+)και στην αρχή της επανάληψης ( 48΄)το δεύτερο ,η ομάδα έχασε την ψυχραιμία της.Παρ΄όλα αυτά πιέσαμε για την ισοφάριση , μειώσαμε με  ένα ωραίο γκολ στα μισά τουΒ΄ημιχρόνου( 72΄) και στο τέλος το 1-3 ήρθε φυσιολογικά με την λήξη του αγώνα  αφού κυνηγώντας  την ισοφάριση με ύστατη προσπάθεια, αφήσαμε ακάλυπτα τα νώτα μας.
Φίλοι και μέλη στα δύσκολα χρειαζόμαστε κοντά στην ομάδα μας περισσότερο.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου