Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΦΙΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 38-72

   -. ΣΗΜΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ (ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 2001 ), ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΕΚΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Π10) ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 00 - 20 ,  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΟΦΙΝΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΥΤΑ  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ  38 - 72.

                 -. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΤΑ -12-  ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ , ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣΑΝ -9- ΕΝΝΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 2003 ΚΑΙ -3-  ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 2001, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΙΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΔΕΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ)  ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ -38- ΠΟΝΤΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΡΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΨΑΛΛΙΔΑ ΛΟΥΚΑ  ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΠΑΛΕΥΑΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΤΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ  ΜΕ -2- ΠΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΟΦΙΝΑ ΜΕΛΕΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ  ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ  ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΠΑΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΡΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ -9-(1) ΠΟΝΤΟΥΣ, ΤΟ ΓΟΥΒΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ -10-(1) ΠΟΝΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΕ -4- ΠΟΝΤΟΥΣ,
ΤΟ ΨΑΛΛΙΔΑ ΛΟΥΚΑ ΜΕ  -13- (1) ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΡΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ -32- ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΔΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ (2004) ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΖΙ  ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ (2005) ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΟΥΒΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (2006) ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ  (2003)  ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (2004) ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ .
             
       -. ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

         ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :  ΚΟΥΔΟΥΜΝΑΚΗΣ  - ΝΤΑΤΗΣ


-. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  10 - 17,  11 -  24,  12 - 19,  05 - 12


ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ( ΔΕΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ)
                                            ΓΟΥΒΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,  
ΣΤΕΙΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  -9-(1)
                                           ΒΑΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ -2-, ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,      
                                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,  ΓΟΥΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -10-(1)
                                             ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -04- , ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -02-
                                            ΤΣΟΥΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  -32-, ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ -13-(1),
                                            ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ι.Κ.
Στάλθηκε από το iPad μου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου