Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΗΡΟΣ - ΑΜΑΝΗ 51 - 50

 Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές και στα παιδιά μας για την τρίτη τους κατά σειρά νίκη που έκαναν προχθές με αντίπαλο την ομάδα της ΑΜΑΝΗΣ. 
Πως είδε τον αγώνα ο καλός μας συνεργάτης και υπεύθυνος αναπτυξιακού μπάσκετ ΟΜΗΡΟΥ Γιάννης Καβακάκης.-. 

"ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ  ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΔΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Π11)  ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΚΕΙΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ  ΑΣ ΑΜΑΝΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ  ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  51 - 50.

            -. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΟΧΕΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΤΕΣ  ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΙΣΗ  ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ.
            -. ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ 1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ  ΜΕ  13 - 10 ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ 22 - 22 .
           -. ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΟΜΗΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΣΤΟΧΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ,  ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΡΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΘΑΘΑΝΕ ΣΤΑ  48 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣ ΑΜΑΝΗΣ ΥΠΟ ΤΙΣ  ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΙΑΚΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ -4-  ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΠΟΥ  ΠΑΛΙ Ο ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑΘΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΣΤΟΧΕΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ 51 - 50 ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

       -. ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

         ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ :  ΓΙΑΚΟΥΜΑΣ - ΚΗΠΩΣΗΣ

-. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  13 - 10,  09 -  12,  14 - 10, 15 - 18,

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ( ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΟΣ )
                                          ΜΕΣΤΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 04,  
ΣΤΕΙΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,
                                         ΒΑΤΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 05(1),  ΓΟΥΒΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,   
                                            ΛΕΒΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ , ΝΕΑΜΟΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
                                            ΓΟΥΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 05 (1), ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  02,
                                           ΜΕΡΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 02,      
                                           ΤΣΟΥΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  28, ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΛΟΥΚΑΣ 05."
                                            

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου