Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΗΡΟΥ ΣΕ ΚΑΜΠ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ


Γράφει ο Γιάννης Καβακάκης


   -. ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 08:10  ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣ ΚΟΥΡΟΣ ΣΑΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ .

          -.  ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 11:20, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .
-. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ  ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 26  - 33 ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ.

         -. ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΠΟ 11:00 ΕΩΣ 13:30 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ  ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ , ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ .

         -. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 03:30 ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣ ΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ, Κα  ΑΛΕΞΙΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΗΕΝΑ ΑΤΟΜΩΝ  -21- ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 04:30 ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΦΙΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΣΤΙΣ 07:30 ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .

       -. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΜEDITERRA" ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ .0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου