Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

4η ΠΑΓΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΌπως τα 3 προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο "ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ" συμμετέχει στην παγκαλλιμασιώτικη συνάντηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι φορείς και τα σωματεία της Καλλιμασιάς υλοποιούν για τέταρτη χρονιά την παγκαλλιμασιώτικη συνάντηση. Ο σκοπός της συνάντησης είναι πολλαπλός. Αρχικά η ανάγκη για συνάντηση – συσπείρωση όλων των χωριανών, είτε ο τόπος διαμονής τους είναι η Καλλιμασιά είτε είναι άλλα μέρη της Ελλάδας ή της υφηλίου και φυσικά όλων εκείνων που αγαπούν την επαρχιακή κωμόπολή μας. Μια άλλη διάσταση είναι η κατάθεση απόψεων για το φλέγον ζήτημα της ανάπτυξης του χωριού την επόμενη δεκαετία με δεδομένες τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το χωριό μας… Επίσης ειδικά τη φετινή χρονιά έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία για την υλοποίηση εκδηλώσεων που απευθύνονται στα παιδιά και τους νέους της Καλλιμασιάς, όπως θα δείτε στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις ψυχαγωγικού ή ενημερωτικού χαρακτήρα προβάλλουν την εργασία ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χωριό και με τη συνεργασία τόσο των τοπικών συλλόγων όσο και άλλων φορέων και συλλόγων του νησιού .
Η οργανωτική γραμματεία θεωρεί ότι και η φετινή συνάντηση θα είναι αρκετά εποικοδομητική και θα τύχει της επιδοκιμασίας των Καλλιμασιωτών και της χιακής κοινωνίας.

Η οργανωτική Γραμματεία


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου