Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΛΑΣ 3-1 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΙΚΗ!

Tη Φώτο την δανειστήκαμε  από το "sportschios"
      Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας γιατί εκτός από νίκη ψυχολογίας είναι και νίκη ουσίας στην προσπάθεια  για εδραίωση στην κατηγορία. Έτσι με το δεξί πατήσαμε το κατώφλι των φετινών υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα της Α΄Χίου. Ο Όμηρος ήταν καλλίτερος στο πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε  κεφαλιά του Πελαντή μετά από ωραία σέντρα του Σωτηράκη. Στο υπόλοιπο διάστημα του Α΄ημιχρόνου δώσαμε χώρους στον αντίπαλο που κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα υπέροχο ( έως και τυχερό) γκολ στο 35΄.  Στο β΄ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και πετύχαμε άλλα 2 γκολ .Το 2-1 στο 67΄με τον Πελαντή , σουτ από κοντά μετά από βαθιά σέντρα ακριβείας του Κούτικα. Το 3-1 στο 80΄ από τον Κυδωνάκη, προηγήθηκε η δύσκολη προσπάθεια του Κοκοκύρη από δεξιά.
Εκτός από τα γκολ είχαμε και δοκάρι στο 40΄με τον Μπογιατζή και 3-4 ευκαιρίες ακόμα στο β΄ημίχρονο με Κοκοκύρη Πελαντή και Κοκκώδη.
ΟΜΗΡΟΣ
Ανδρεάδης, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Χαλκιάς, Κούτικας, Αγορής( 88' Πίττικας), Καίτης( 81' Παλάσκας), Θωμαϊδης( 69΄Καραμπουρνιώτης), Πελαντής, Μπογιατζής( 77' Κυδωνάκης) και Κοκκώδης.
Επόμενος αγώνας με την Θύελλα στα Θυμιανά την Κυριακή στις 7/10 και ώρα 16:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου