Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ 2-2


  Tρίτη ισοπαλία στη σειρά  για την ομάδα μας, αυτή την φορά με τον περσινό πρωταθλητή Χίου ΚΑΝΑΡΗ, δεύτερο στην βαθμολογία, μέσα στο σπίτι του στα Νένητα ( τυπικά γηπεδούχος ο ΟΜΗΡΟΣ).
Τυχεροί οι φίλοι που παρακολούθησαν αυτό τον αγώνα , ήταν πολύ όμορφος με ΄΄εγγλέζικα΄΄ χαρακτηριστικά, γρήγορος, με δυνατές μονομαχίες, πολλές φάσεις και στις δύο εστίες, ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν και το σπουδαιότερο 4 γκολ, που κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. 
Η ισοπαλία αυτή μας κράτησε στην 6 θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμοί ( 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες) 16 γκολ υπέρ και 16 κατά. Επόμενος αγώνας ο τελευταίος του πρώτου γύρου το νέο έτος στις 6/1/18 με την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ στο Μεζάρι.
ΟΜΗΡΟΣ
Λογοθέτης, Κοκοκύρης, Μασλαρινός ( 80΄Κώστογλου) , Χαλκιάς, Κούτικας, Αγορής, Καϊτης, Θωμαϊδης ( 77΄ Πίττικας), Πελαντής, Μπογιατζής ( 85΄ Κοκολάκης) και Κυδωνάκης (58΄Σωτηράκης)
-------------- Πως είδαν τον αγώνα από το: ''www.sportschios.gr"
<<Στραβοπάτησε στα Νένητα ο Κανάρης και έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τον Ηρακλή, αφού έμεινε στο 2-2 με τον τυπικά γηπεδούχο Όμηρο. Η ομάδα της Καλλιμασιάς προηγήθηκε στο 5ο λεπτό όταν μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου ο Κυδωνάκης έπιασε σουτ από μακριά και η μπάλα κατέληξε στη γωνία του Κωττατή για  το 1-0. Στη συνέχεια ο Κανάρης έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με τον Αγορή όμως να φτάνει κοντά στο 2-0, αλλά την κεφαλιά του έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή ο Σκούφαλος. Ο τελευταίος ήταν ο σκόρερ του 1-1 για τον Κανάρη, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 44′, με τον Ζεράι να αστοχεί σε τετ α τετ πριν το ημίχρονο.Με την έναρξη της επανάληψης ο Βάβουζας είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 54′ έγινε το 1-2 για τον Κανάρη, με τον Σκούφαλο να γεμίζει και τον Χαλκιά να στέλνει αθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Γαλάτουλάς στο 63′ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και 10 λεπτά αργότερα ο Μπογιατζής εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του Κανάρη και σκόραρε για το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.>>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου