Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ16 ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ- ΚΟΦΙΝΑΣ 2-2

         Ισοπαλία με την καλή ομάδα του ΚΟΦΙΝΑ απέσπασαν οι νέοι μας που αν και καλλίτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα βρέθηκαν να χάνουν με 0-2,  10 λεπτά πριν τον αγώνα.
Η συνεχής βροχή δεν πτόησε τους αθλητές των δύο ομάδων που τα   ''έδωσαν όλα''και οι τυχεροί λίγοι φίλοι και γονείς έγιναν μάρτυρες ενός ακόμα συναρπαστικού παιχνιδιού.
Μόλις στο 10΄ και κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε ένα αναπάντεχο γκολ σε αντεπίθεση των αντιπάλων και 0-1. ( Οι αγώνες στο Κ16 έχουν διάρκεια 2 ημίχρονα των 40 λεπτών) Το 0-2 στο 50΄ όταν στην προσπάθειά του να αποκρούσει σέντρα αντιπάλων στην μικρή  περιοχή, αμυντικός μας πέτυχε αυτογκόλ.  Οι νεαροί αθλητές μας όμως όντως καλλίτεροι δεν τα παράτησαν έτσι, στο  70΄ ο Ισμαλάϊ Φρ. βρήκε με κάθετη τον Κοκολάκη , ο τελευταίος την υποδέχτηκε άψογα, πέρασε δυνατά την αντίσταση 2 αντιπάλων και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ  μείωσε σε 1-2.
Στο 80+  σε κόρνερ από δεξιά  ξανά Κοκολάκης σε καλή θέση στην μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και 2-2.
Τον αγώνα σημάδεψε η αποβολή ενός παίκτη από κάθε ομάδα αμέσως μετά το 2-2 ( Του Καραμανλή των Κοφινά και του Τσότρα της ομάδας μας . Ο πρώτος εμπόδισε αντιαθλητικά τον δεύτερο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα και ο δεύτερος αντέδρασε βίαια) Επίσης στο ίδιο λεπτό απέβαλε τον προπονητή της ομάδας μας για έντονη διαμαρτυρία.
Οι παίκτες και ο προπονητής μας διαμαρτύρονται για ακύρωση 2 γκολ της ομάδας μας ,ένα για ''οφσαιντ'' στο 5΄ και ένα για επιθετικό φάουλ στο 65΄.

Ο διαιτητής Κύριος Αβραμίδης θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα την διαιτησία του σε αυτό τον αγώνα.

Στην βαθμολογία η ομάδα μας βρίσκεται στην 2η θέση μαζί με τον Κοφινα με 13 βαθμούς 16-10 στα γκολ. Επόμενος αγώνας  το νέο έτος 21/1 με την ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ.

ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ ( Ρυθιανός)
Μονιός, Σίνα( 50΄ Βενέτης), Θλιβίτης, Καραβάτας, Παλάσκας, Ρέππας, Δημήτρουλας, Τσότρας, Κωνσταντίνου( 45΄Κρουσουλούδης) , Ισλαμάί ΦΡ. και Κοκολάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου