Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΥ. ΟΜΗΡΟΣ - ΕΝΩΣΗ 1-1 ( 3-4 ΠΕΝΑΛΤΥ)


     Έναν καλό αγώνα είδαν οι λιγοστοί φίλαθλοι ( λόγω ''covid-19'') χθες το απόγευμα στo γήπεδο των Θυμιανών που προσωρινά έχει για έδρα η ομάδα μας. Πρώτος επίσημος αγώνας και για τις 2 ομάδες γιαυτό ίσως μέχρι το 15'   έπαιξαν μουδιασμένα΄. Από εκεί και ύστερα ο ΟΜΗΡΟΣ πιο ενθουσιώδης φάνηκε να κυριαρχεί όπου παρά τις φάσεις και τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο β΄ημίχρονο οι αντίπαλοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το αγώνα αλλά μέχρι το 25΄. Από εκεί κει πέρα η ομάδα μας πιο νεανική κατάφερε να κλείσει τους αντιπάλους που επιχειρούσαν με αντεπιθέσεις και να κλέψει τις εντυπώσεις με κατοχή, φάσεις στην αντίπαλη εστία και δοκάρι. Σο 43' σε αντεπίθεση κερδίζει η ΕΝΩΣΗ πέναλτυ  που εκτελέστηκε εύστοχα και μπήκε μπροστά στο σκορ. Οι παίκτες μας δεν τα παράτησαν , 3 λεπτά αργότερα στο 45 σε μετωπική έφοδο ο Κοκκώδης ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή , δόθηκε το πέναντυ , το εκτέλεσε ο ίδιος και 1-1. Από την κόλαση στον παράδεισο λοιπόν η ομάδα μας. Στην παράταση οι νεαροί παίκτες μας προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις, οι αντίπαλοι είχαν κλειστεί στην άμυνα τους , προφανώς λόγω κόπωσης με εμφανή πρόθεση να φέρουν τον αγώνα στα πέναλτυ, πράγμα που έγινε. Όπως γίνεται κάθε φορά στα πέναλτυ κερδίζει η ο πιο τυχερός η ο πιό ψύχραιμος. Με δυο χαμένα πέναλτυ ξεκίνησαν τα παιδιά μας ευστόχησαν οι Τσότρας,Κρουσουλούδης και Καραβάτας  την στιγμή που οι αντίπαλοι αστόχησαν μόνο σε ένα   και  ευστόχησαν σε 4.

Παρά τον αποκλεισμό  ομάδα μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ,συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες μας καθώς και στους αντίπαλους για την προσπάθεια τους. Καλή συνέχεια στην ΕΝΩΣΗ

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)

  Ανδρεάδης Γ., Τσότρας Γ., Τσιμπιρλής Γ., Κοντός Σ., Κρουσουλούδης Μ, Καραβάτας Μ., Ψαρούδης Ι /Γ( 45΄ Χαλίλι Ρ.) , Κοκκώδης Α., Κοκοκκύρης Δ, Κοκολάκης Μ .( 70΄ λτρ  Σιταράς Π.) και Σταυρινούδης Σ.   Την 18άδα συμπλήρωσαν οι:   Βαφειάδης Γ, Κωνσταντίνου Α., Ψαρούδης Κ, και Δαφνίτης Π .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου