Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ''ΟΜΗΡΟΥ''

 

     3 Φιλικά παιχνίδια έδωσε η ομάδα μας στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας της. Παιχνίδι με παιχνίδι φαινόταν και η πρόοδος της αγωνιστικής φυσικής και τεχνικής κατάστασης των παικτών. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, και στα τρία φιλικά 'όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν. 

Στο πρώτο φιλικό που έγινε στο ΠΥΡΓΙ  την Κυριακή στις 4 Οκτώβρη,  η ομάδα μας   είχε κακή εμφάνιση όντας ανέτοιμη, άντεξε μέχρι το 60΄του αγώνα και έχασε από τον πιο έτοιμο και καλλίτερο ΠΥΡΓΟ 4-0. Η τραυματική εμπειρία αυτή δεν άφησε σημάδια , αντιθέτως μας ωφέλησε αφού εντοπίστηκαν τα λάθη και οι αδυναμίες μας. 

Στον δεύτερο αγώνα - Σάββατο 10/10- απέναντι στον ελλειπή ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ στο ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙ με μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και καλή στο δεύτερο η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου με 3-1. Το πρώτο γκολ στις αρχές του αγώνα σε αναστάτωση στην αντίπαλη περιοχή το πέτυχε ο Κοκολάκης. Στα μισά του ημιχρόνου δεχτήκαμε γκολ και 1-1. Στις αρχές του β΄μισού ο Κοκοκύρης μετά από άριστη συνεργασία με συμπαίκτες του πέτυχε το 2-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας κέρδισε πέναλτυ με τον Κουμελά που το εκτέλεσε ο ίδιος και το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Προς το τέλος του αγώνα αντίπαλος αμυντικός επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακά του, ο Κουμελάς όμως που καραδοκούσε, έξυπνα την  κέρδισε και ευστόχησε στο 3-1.

Ο τρίτος και τελευταίος φιλικός αγώνας έγινε χθες Κυριακή 18/10 στο ΦΑΦΑΛΙΕΙΟ στάδιο με αντίπαλο τον ΛΕΟΝΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ. Η ομάδα μας έπαιξε καλά δείχνοντας τα αποτελέσματα της καλής δουλειάς της προετοιμασίας. 0-4 Απέναντι στον αντίπαλο που φάνηκε ανέτοιμος/κουρασμένος,  ο ΟΜΗΡΟΣ πήρε τα ηνία του αγώνα πολύ νωρίς. Στο 5΄ ο Κοκοκύρης από δεξιά βγάζει τον Κοκολάκη σε θέση βολής, που  ευστόχησε από κοντά. Στο 8΄ κλέβει με πείσμα  ο Κοκολάκης -και πάλι - την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά. Στο 30΄ άριστη συνεργασία μέσων και επιθετικών   και 0-3  με τον Κοκκώδη . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνεχίζοντας στους ίδιους ρυθμούς και παρά τις πολλές αλλαγές σημείωσε ακόμα ένα γκολ με τον Καραβάτα όπου από 45 μέτρα στο 80 είδε τον τερματοφύλακα του Λέοντα εκτός θέσης  και με δυνατό εύστοχο βολέ έγραψε το τελικό 0-4!

ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου