Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΣ ''ΟΜΗΡΟΣ΄΄ - ΑΣΛΣ ''ΕΝΩΣΗ΄΄ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΥ. ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

 

    Σήμερα μπαίνει στην μάχη και το ποδόσφαιρο.

   Πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής ''σαιζόν'' με την ΕΝΩΣΗ   για την πρώτη φάση του κυπέλλου Χίου  σήμερα  25/10/20 στα ΘΥΜΙΑΝΑ και ώρα 15:00  ( Nα μην ξεχάσουμε την αλλαγή ώρας)

Όπως βλέπετε και στην ανακοίνωση της  ΠΣΧ και συνοψίζοντας για τους φιλάθλους μόνο ελάχιστοι ( περίπου 30) θα μπορούν να παρακολουθήσουν επίσημα τον αγώνα και αυτοί με υποχρεωτική θερμομέτρηση και μάσκα.

Καλή επιτυχία στον νεανικό ''ΟΜΗΡΟ'' μας. Θα σας ενημερώσουμε για τον αγώνα αμέσως μετά την λήξη.


Ανακοίνωση  ΕΠΣ ΧΙΟΥ

Μετρα κατά της πανδημίας covid19 (22/10/2020 13:27)

ΠΡΟΣ: Σωματεία, Επιτροπες ΕΠΣ Χίου

 

ΘΕΜΑ: Μέτρα για την πανδημία του Covid-19


          1.Σας γνωρίζουμε  σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε την 21/10/2020 τα παρακάτω που αφορούν τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται κατά της πανδημίας του Covid-19 κατά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΕΠΣ Χίου:

          Α) Θα πρέπει να τηρείται με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδος τουλάχιστον για 7 ημέρες η λίστα με τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο η οποία θα είναι το μέγιστο 80 άτομα (συμπεριλαμβανομένων διαιτητών, παρατηρητών, ιατρού αγώνα, υπαλλήλων αθλητικής εγκατάστασης , αθλητών, προπονητών κλπ).
          Β) Θερμομέτρηση ΟΛΩΝ των παραπάνω κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση και σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί εμπύρετος του απαγορεύεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση.
          Γ) Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν έως 20 ποδοσφαιριστές στο Φ.Α και μπορούν να κάνουν 5 αντικαταστάσεις σε 3 διακοπές του αγώνα.
          Δ) Οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές δύναται να βρίσκονται εκτός του πάγκου κρατώντας τις αποστάσεις φορώντας μάσκα.
          Ε) Όλοι οι παρευρισκόμενοι εκτός των αγωνιζόμενων (και αυτοί την ώρα που αθλούνται) φέρουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μάσκα.
        Στ) Με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδος θα πρεπει να βρίσκεται επαρκή ποσότητα αντισηπτικού διαλύματος σε εμφανή σημεία του γηπέδου. 
         Ζ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η παραμονή εντός κλειστού χώρου (πχ αποδυτήρια διαιτητών)  πάνω των 4 ατόμων.
         Η) Η είσοδος στον αγωνιστικών χώρων των διαγωνιζόμενων ομάδων καθώς και των διαιτητών θα γίνετε σε διαφορετικό χρόνο και απαγορεύονται οι χειραψίες.
         Θ) Υπεύθυνος και ΥΠΟΛΟΓΟΣ για όλα τα παραπάνω είναι ο Πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδος.
         
        2. Όλα τα παραπάνω αποτελούν σύνοψη του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ που υλοποιεί η ΕΠΟ δεν το αντικαθιστούν και πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να το τηρήσουν στο ακέραιο.
        
           3. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο τηλέφωνο 2105212000.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου