Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 1-1 ( ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ)


       Με βροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο , με ψιχάλες και βαρύ ''τερέν'' στο δεύτερο  δεν περιμέναμε να δούμε αγώνα αξιώσεων, αντίθετα όμως οι παίκτες και των 2 ομάδων προσπάθησαν και σε ορισμένα διαστήματα παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας εμφανώς καλλίτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα πέτυχε με τον Κοκοκύρη ένα παλικαρίσιο και ωραίο γκολ( το 1-0 στο 30΄) δημιούργησε φάσεις και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 46΄του αγώνα ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του όταν σε αναστάτωση και πτώση αντιπάλου στην περιοχή μας είδε πέναλτυ. Η επιτυχής εκτέλεση του έφερε το 1-1.

 ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)   Ανδρεάδης, Μαυρογιάννης (70΄ Λ Τρ. Γκογκινούδης), Κόκκινος, Σωτηράκης, Κοντός, Χαλίλι Ρικ ( 60΄ Χαλίλι Ρεν). Κοκκώδης, Μπατσάλας( 35΄Ψαρούδης), Κουμελάς( 60΄ Σταυρινούδης), Κοκοκύρης και Τσότρας. Στην 18άδα ακόμα οι: Μιμίδης, Κωνσταντίνου και Γανιάρης

Επόμενος αγώνας  Αρχές του Νέου έτους με Λέοντα στην Καλλιμασιά

      Τον  αγώνα σημάδεψε ο τραυματισμός στο 70΄του  αθλητή μας Θ. Μαυρογιάννη ( Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε κάταγμα στον αστράγαλο). Θοδωρή οι συμπαίκτες σου , ο προπονητής και το ΔΣ του ΟΜΗΡΟΥ  είναι κοντά σου και σου εύχονται κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου