Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΦΙΛΙΚΟ ΟΜΗΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ 3-3

         Σε ένα πολύ καλό  εορταστικό κλίμα και λόγω  των ημερών ,έγινε ο απογευματινός φιλικός αγώνας στην Καλλιμασιά μεταξύ ΟΜΗΡΟΥ και ΔΑΦΝΗΣ ( ομάδα Α΄ κατηγορίας Χίου) . Ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μια καλή προπόνηση και για τους προπονητές τα χρήσιμα συμπεράσματα. Η Δάφνη είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ενώ  η ομάδα μας επέλεξε τις αντεπιθέσεις. Ο αγώνας στο  πρώτο ημίχρονο ήταν γρήγορος και τεχνικός. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατός, πιο συναρπαστικός, με πολλές  φάσεις  μπροστά από τις δυο εστίες και σπουδαίες  ευκαιρίες για  περισσότερα γκολ εκατέρωθεν  . 
   Το σκορ άνοιξε η Δάφνη στο 15΄ με σουτ από κοντά, ενώ με ένα προσωπικό και ηρωικό γκολ του Τσότρα στο 35΄ έγινε το 1-1. Στο 50΄ το 2-1 για τον ΟΜΗΡΟ με ένα υπέροχο σε σύλληψη και εκτέλεση γκολ από πλάγια δεξιά  του Ψαρούδη ( sen), στο 60΄. Οι αντίπαλοι έφεραν το 2-2 από κοντά σε αναστάτωση στην περιοχή μας. Στο 70΄ με τον Ψαρούδη  (sen)  πάλι άλλο  ένα θαυμάσιο γκολ από τον άξονα πάνω στην γραμμή της μ. περιοχής, έφερε τον ΟΜΗΡΟ στο 3-2 , ενώ στο 80΄οι αντίπαλοι  και πάλι από κοντά, πέτυχαν άλλο ένα γκολ  και πήραν την ισοπαλία. 

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)  Ανδρεάδης, Κόκκινος, Τσότρας, Κοντός, Ψαρούδης (jnr), Γανιάρης, Καραβάτας, Χούτα, Σταυρινούδης, Κοκοκύρης, Κουμελάς, Κοκολάκης, Ψαρούδης ( sen) ,Καλαμάκης, Ξενάκης

Ένα μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την καλή τους εμφάνιση. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΔΑΦΝΗΣ για την παρουσία τους, στους οποίους  ευχόμαστε Καλές Γιορτές και Καλή συνέχεια. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου