Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : ΟΜΗΡΟΣ - ΛΕΩΝ 2-1-/ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NEANIKH ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

Αναμνηστική των ομάδων και των  Διαιτητών πριν τον αγώνα
.

               Δύσκολη νίκη για τον ΟΜΗΡΟ και “πύρρειος ”μπορούμε να πούμε ,αφού έχασε α)έναν καλό παίκτη τον Μπατσάλα στο 60΄με 2η κίτρινη-κόκκινη και β) τραυματίστηκε στο 75΄ και αποχώρησε ο Χούτα και οι δύο θα χάσουν το λιγότερο τον επόμενο αγώνα . Στο Α΄ημίχρονο παρά τον αντίθετο άνεμο η ομάδα μας ήταν καλλίτερη, είχε κατοχή , ευκαιρίες και πέτυχε 2 γκολ. Στο δεύτερο και ειδικά μετά την αποβολή οι αντίπαλοι εξαπέλυσαν μαζική επίθεση αλλά προσέκρουαν στην καλά στημένη άμυνά μας, εν τω μεταξύ σε δύο αντεπιθέσεις του ΟΜΗΡΟΥ πρώτα ο Τσότρας κατόπιν ο Ψαρούδης του Μ αστόχησαν από κοντά.                                                                           Τα γκολ:  Στο 20΄  σε επίθεση του ΟΜΗΡΟΥ απέκρουσε με το χέρι στην μικρή του περιοχή αμυντικός του ΛΕΟΝΤΑ, στο πέναλτυ ευστόχησε ο Χαλίλι Ρικέρμ και 1-0. Στο 30΄ ο ΛΕΩΝ κτύπησε ΄΄κόρνερ΄΄ που απέκρουσε με το κεφάλι αμυντικός μας, η μπάλα όμως στρώθηκε σε αντίπαλο που την έσπρωξε στα δίχτυα μας και 1-1. Στο 35΄ μετά από κτύπημα φάουλ προκλήθηκε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή, σπρωξίματα δυνατά και αντικανονικά σε παίκτες του ΟΜΗΡΟΥ από αμυντικούς του ΛΕΟΝΤΑ- πέναλτυ-  το εκτέλεσε με ΄΄κρύο αιμα ΄΄ πάλι ο Χαλίλι Ρικέρμ και 2-1!  

Σε γενικές γραμμές είδαμε έναν πολύ καλό αγώνα και από τις 2 ομάδες που προσπάθησαν για το καλλίτερο. Συγχαρητήρια λοιπόν  σε όλους για την καλή προσπάθεια. 

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης)   Ανδρεάδης Γ., Χαλίλι Ρικ., Ψαρούδης Ι του Γ., Κόκκινος Δ., Κοντός Σωκρ., Χαλίλι Ρεν., Χούτα Χ. ( 75΄ λ τρ  Ρέππας Κοσμ.), Μπατσάλας Θωμ., Τσότρας Γ., Ψαρούδης Ι του Μ και Σταυρινούδης  Σωτ.( 80΄ Γανιάρης Μ). Στην 18άδα ακόμα οι:  Μαργαρώνης Γ, Μιμιίδης Στυλ., Κωνσταντίνου Αργ. και Ξενάκης Αλ.

Νικήτας Ντάτης ( Άρχων του αγώνα και πρώην διαιτητής Α΄εθνικής) , Γιάννης Ψαρούδης του Μ (ο αρχηγός του ΟΜΗΡΟΥ και ποδοσφαιριστής  που θα μπορούσε να είχε παίξει πολύ ψηλότερα ,σε εθνικές κατηγορίες)

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 13/3 15:30  με τον ΛΑΙΛΑΠΑ στο Φαφαλιείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου