Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΗΡΟΣ - ΚΙΒΩΤΟΣ 5-0

Η Βασική ενδεκάδα του ΟΜΗΡΟΥ πριν τον αγώνα
Άλλη μια νίκη αυτή τη φορά με  μεγάλο σκορ μας χάρισαν οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ στην Καλλιμασιά. Η φιλότιμη ομάδα της ΚΙΒΩΤΟΥ παρουσιάστηκε καλή μεσοεπιθετικά αλλά με αδυναμίες στην άμυνά της που τις εκμεταλεύτηκαν  όπως έπρεπε οι παίκτες του ΟΜΗΡΟΥ . Στον  αγώνα  ο ΟΜΗΡΟΣ είχε  την συντριπτική  υπεροχή,με δοκάρι στο  0-0 και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις όπου τουλάχιστον 2 φορές ήρθαν κοντά στο γκολ αλλά ο τερματοφύλακάς Ανδρεάδης είπε όχι. Η εικόνα του αγώνα σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του αρχηγού του ΟΜΗΡΟΥ Ψαρούδη Γιάννη του Μ στο 15΄ που αποχώρησε ( Περαστικά σου Γιάννη)

Τα γκολ: 1-0,  στο 20΄  ο  Σταυρινούδης  που πριν από λίγο είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Ψαρούδη, κέρδισε την μπάλα αριστερά έξω από την Μεγ. περιοχή της ΚΙΒΩΤΟΥ, ξεμαρκαρίστηκε  και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ευθύβολο ξαφνικό σουτ. 2-0, στο 35΄ πάλι ο Σταυρινούδης κυνήγησε σχεδόν χαμένη μπαλιά  , την κέρδισε από αμυντικό σχεδόν στην γωνία του κόρνερ δεξιά,  σεντράρισε και ο Τσότρας  κλέβοντας την στην κυριολεξία καθαρά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα την έστειλε στην άδεια εστία. 3-0, στο 65΄ όταν από κόρνερ του Χούτα από αριστερά η μπάλα στρώθηκε στον Μπατσάλα όπου με ασύληπτο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα γκολ. 4-0, στο 70΄ πάλι ο δραστήριος Μπατσάλας κέρδισε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, ελίχθηκε πετυχημένα και τροφοδότησε τον αποτελεσματικό Σταυρινούδη που δεν δυσκολεύτηκε να μας χαρίσει ένα ακόμα γκολ μέσα από την περιοχή. 5-0, στο 85΄ όταν ο Φράτζι από δεξιά έκανε κούρσα πέρασε 2 αντιπάλους και ανατράπηκε στην περιοχή , η μπάλα έφθασε όμως στον  Θλιβίτη που καραδοκούσε και από κοντά  και την έσπρωξε απλά στα δίχτυα , το γκολ μέτρησε κανονικά αφού άφησε το πλεονέκτημα ο διαιτητής.

Μέρος βασικής ενδεκάδας ΚΙΒΩΤΟΥ πριν τον αγώνα

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης) 

Ανδρεάδης Γ., Χαλίλι Ριγκ., Ψαρούδης Ι του Γ., Κόκκινος Δ., Κοντός Σωκρ., Αθανασόπουλος Παν (45΄ Θλιβίτης Κελ.), Χαλίλι ρεν., Μπασάλας Θωμ., Χούτα Χ.( 75΄ Ρέππας Κοσμ) , Ψαρούδης Ι του Μ ( 15΄ λ τρ   Σταυρινούδης Σωτ . - 85΄  Ξενάκης Αλ) Τσότρας Γ. ( 75΄ Φράντζι Ισμ). Στην 18άδα ακόμα ο Μαργαρώνης Γ.


 Η νίκη αυτή μας σταθεροποίησε στη  6η θέση

Επόμενος αγώνας με τον ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ στη Χώρα την επόμενη Κυριακή στις 3/4.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου