Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-1, ΑΣΚΗΜΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ


     Παρά την μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήρθε η νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ένας πολύ καλός ΛΑΙΛΑΠΑΣ πέτυχε 2 γκολ , είχε ευκαιρίες και κατοχή. Η ομάδα μας προσπαθούσε με αντεπιθέσεις και ήρθε κοντά στο γκολ τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις . Στο δεύτερο μισό οι ρόλοι αντιστράφηκαν,ο ΟΜΗΡΟΣ ήταν αυτός που πάτησε καλλίτερα,κυνήγησε τις φάσεις, πίεσε περισσότερο και πέτυχε ένα γκολ που δεν ήταν όμως αρκετό .  
    Τα γκολ:  Στο 10΄και στο 40΄ μετά από πίεση αντιπάλων και σχετικές αναστατώσεις στην περιοχή μας, σχεδόν πανομοιότυπα δεχτήκαμε 2 γκολ. Το γκολ για τον ΟΜΗΡΟ ήρθε στο 55΄ με αυτογκόλ όταν σε προσπάθεια  των Θλιβίτη και Τσότρα μέσα στην περιοχή αντίπαλος αμυντικός στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα στην έστειλε στα δίχτυα του.

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης) Μαργαρώνης Γ., Κόκκινος Δ., Ψαρούδης Ι του Γ., Γανιάρης Μ., Χαλίλι Ριγκ., Χαλίλι Ρεν., Σταυρινούδης Σωτ., Σταθόπουλος Π., Θλιβίτης Κελ.( 75΄ Ρέππας Κοσμ), Ψαρούδης Ι του Μ και Τσότρας Γ. Στην 18άδα ακόμα οι Ανδρεάδης Γ., Ξενάκης Αλ. και Καραβάτας Μιχ.

Επόμενος αγώνα το Σάββατο 19/3  15:30 στην Καλλίμασιά με τον ΑΤΛΑ Nεοχωρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου