Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΛΕΩΝ - ΟΜΗΡΟΣ 0-6


    Η πιο ευρεία νίκη της χρονιάς από έναν ΟΜΗΡΟ χάρμα οφθαλμών. Αρχίζοντας το παιχνίδι κανένας δεν φανταζόταν την συνέχεια γιατί οι αντίπαλοι με σοβαρές ενισχύσεις από την αρχή του β΄γύρου  φάνηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας μέχρι το 40΄που έγινε το 0-1 ήταν αμφίρροπος με την μπάλα συνεχώς να αλλάζει  φορά από περιοχή σε περιοχή με αρκετές τελικές και ευκαιρίες για τις 2 ομάδες.  Από το 40΄μέχρι και το 60΄ ο ΛΕΩΝ πίεσε σοβαρά για την ισοφάριση αλλά ο ΟΜΗΡΟΣ σωστά οργανωμένος πίσω απέκρουε αποτελεσματικά. Στο 60΄η ομάδα μας σε μια της αντεπίθεση πέτυχε το 0-2. Από εδώ και πέρα οι αντίπαλοι αγχώθηκαν, έπαιξαν πιο σκληρά  και στην προσπάθειά τους να μειώσουν έμεναν  πολλές φορές ακάλυπτοι. Τα παιδιά μας μεθοδικά με σωστή σκέψη και πλάνο έκαναν επιθέσεις  με υποδειγματική μεταφορά της μπάλας από την άμυνα σε κέντρο και επίθεση πέτυχαν 4 γκολ ακόμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι  από  τα 6 γκολ κανένα δεν μπήκε με στημένη φάση, όλα ήρθαν μετά από συνεργασίες για σεμινάριο , όπως φάνηκε, δουλεμένες στις προπονήσεις. Για την εμφάνιση αυτή αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή.     
 

                                                                                            

Όμηρος ( Μοντιάδης)  Ανδρεάδης Γ., Ψαρούδης Ι του Γ, Κόκκινος Δ., Χαλίλι Ριγκέρτ, Κοντός Σωκρ., Χούτα Χέργκι, Μπατσάλας Θωμάς(  75'  Αθανασόπουλος Παν), Ισλαμάϊ Φράτζι( 77΄Θλιβίτης Κελ.) , Χαλίλι Ρενίς, Σταυρινούδης Σωτ. και Τσότρας Γ. Στον πάγκο ακόμα οι :  Μιμίδης Στ., Μαργαρώνης Γ. και Κουμελάς Στ.

Η νίκη αυτή μας έφερε στην 5η θέση    

24  βαθμοί,7 νίκες 3 ισοπαλίες 7 ήττες   γκολ30 υπέρ  26 κατά

Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας της χρονιάς  με την ΚΥΒΕΛΗ στην Καλλιμασιά  την επομένη Κυριακή των Βαϊων .

Παραλειπόμενα

Προηγουμένως είχε γίνει  ο αγώνας Κ12 και τα παιδιά μας έχασαν 2-5 άδικα ( όπως ισχυρίζονται) , τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έμειναν να δουν και  να παροτρύνουν τους παίκτες της Α΄ομάδας  να νικήσουν για να πάρουν το... ΄΄αίμα΄΄ τους πίσω. Οι μεγάλοι το έκαναν με το παραπάνω. Έτσι στο τέλος του αγώνα πανηγύριζαν και φώναζαν νικήσαμε 8-5!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου