Κυριακή 3 Απριλίου 2022

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-3 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

 


     Μια νέα νίκη  για τα παιδιά μας όπου  σε ένα αγώνα  έπαιξαν όπως μάθαιναν τόσο καιρό, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε  να ήταν διαφορετικό. Το 1-3 ως εκ τούτου  ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο και φαντάζει φτωχό με φόντο την καλή απόδοση του ΟΜΗΡΟΥ. Σε όλο το διάστημα του αγώνα η ομάδα μας με καλό ρυθμό είχε την κατοχή  και τις ευκαιρίες που τις δημιούργησε αλλά δεν τις εκμεταλεύτηκε όλες. Μια νίκη γοήτρου λοιπόν αφού η υπόθεση άνοδος στην Α΄έχει κριθεί.

Τα γκολ:  

 1-0 στο  10΄ όταν επιθετικός του ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΥ  εισχώρησε  στην περιοχή από αριστερά, ξεγέλασε αμυντικούς, τερματοφύλακα και σκόραρε από πολύ κοντά.

 1-1 στο 20΄ όταν ο Σταυρινούδης από αριστερά απέφυγε παλικαρίσια 3 αντιπάλους , σέρβιρε την κατάλληλη στιγμή σωστά στον  Φράτζι Ισμαλάϊ πού από την γραμμή της περιοχής έπιασε ένα ασύλληπτο τεχνητό σουτ  και έστειλε την μπάλα στο δεξί ΄΄γάμα΄΄ των αντιπάλων.

 1-2 στο 40΄  όταν ο Ριγκερτ Χαλίλι  από το  κέντρο έστειλε μια μαγική μπαλιά στον ξεμαρκάριστο Τσότρα μέσα στην περιοχή , ο τελευταίος απέφυγε ωραία τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  από πολύ κοντά. 

Το 1-3  στο  55΄ όταν ο Φράτζι και πάλι έπιασε ένα ξαφνικό συρτό σουτ, όπου παρά την προσπάθεια του αντιπλαόυ τερματοφύλακα, σκόραρε το δεύτερο δικό του και τρίτο γκολ του ΟΜΗΡΟΥ. Στο 75΄ οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες όταν παίκτης τους δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε για απρεπή συμπεριφορά. 

Μπράβο λοιπόν στους ποδοσφαιριστές μας πρώτα για την καλή τους παρουσία και την απόδοση και μετά για την ωραία τους νίκη. 

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης)  Ανδρεάδης Γ., Γανιάρης Μιχ., ΨΑρούδης Ι. Γ., Κόκκινος Δ., Κοντός Σωκρ., Χαλίλι Ριγκ., Ισλαμάϊ Φρ., Μπατσάλας Θωμ. ( 80΄ Καραβάτας Μιχ.) Θλιβίτης Κελαδ., Σταυρινούδης Σωτ. και Τσότρας Γ.

Στην 18άδα ακόμα;  Ψαρούδης Ι Μ και Μαργαρώνης Γ.

Επόμενος αγώνα ο εξ αναβολής με τον ΑΤΛΑ στην Καλλιμασιά την Τετάρτη 7/4 16:30


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου