Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ: ΟΜΗΡΟΣ - ΚΥΒΕΛΗ 2-2

        Αυλαία στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας Χίου και τελευταίος αγώνας για την ομάδα μας όπου μας χάρισε μια πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο β΄ημίχρονο ( ίσως την καλλίτερη φετινή) . Οι αντίπαλοι μας αιφνιδίασαν στα πρώτα 5 λεπτά πετυχαίνοντας 2 γκολ απανωτά  από το πουθενά θα λέγαμε. Το 0-1 στο 2΄  όταν σε ένα κόρνερ προκλήθηκε σύγχυση στην περιοχή μας και η μπάλα βρέθηκε αναπάντεχα στα δίχτυα   από κόντρα σε πόδι αμυντικού μας. Σαν να μην έφθανε αυτό το επόμενο λεπτό μια ακόμη άτυχη στιγμή για τους αμυντικούς μας όταν ο διαιτητής είδε ανατροπή αντιπάλου στην περιοχή μας και έδειξε την εσχάτη των ποινών. Στο πέναλτυ ευστόχησαν και 0-2.                                                          Από αυτό το σημείο και μετά μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΟΜΗΡΟΣ με κατοχή, φάσεις, ευκαιρίες, τετ α τετ  και δοκάρι  μέχρι το τέλος του Ημιχρόνου. Στο δεύτερο η ομάδα μας μπήκε πιο αποφασισμένη, εδώ είδαμε έναν ΟΜΗΡΟ να παίζει  όπως τον φανταζόμαστε χάρμα οφθαλμών με πλήθος ωραίες ενέργειες , κατοχή, φάσεις και πλήθος χαμένων ευκαιριών και με άλλο ένα δοκάρι . Καθώς το γκολ αργούσε η ομάδα μας πίεζε όλο και περισσότερο την στιγμή που η ΚΥΒΕΛΗ αμυνόταν απεγνωσμένα. Τελικά σε ανατροπή του Τσότρα στο 80΄ ο Χαλίλι Ριγκέρτ μείωσε σε 1-2. Οι προσπάθειες των παικτών μας δεν μειώθηκαν έτσι στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Τσότρα από δεξιά μετά από αριστοτεχνική ΄' ασιστ ΄΄ του Ισμαλάϊ Φράτζι. Η πλήρη ανατροπή που διαγραφόταν δεν ήρθε τελικά αφού σε τετ α τετ του Ισλαμάϊ Φρ. το σουτ βρήκε πάνω στον τερματοφύλακα των αντιπάλων στο 90΄.   Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για όλες τις καλές στιγμές που πρόσφεραν την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά και ειδικά για την σημερινή τους προσπάθεια και απόδοση. Το μέλλον τους ανήκει φθάνει να συνεχίσουν το ίδιο και του χρόνου.

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης) Μαργαρώνης Γιώργος, Ψαρούδης Γιάννης  του Γ., Θλιβίτης Κελαδίτης., Κόκκινος Δημήτρης., Χαλίλι Ριγκέρτ., Χαλίλι Ρενίς. ( 70΄ Αθανασόπουλος Παναγιώτης) , Χούτα Χερκγι( 75΄ Καραβάτας Μιχάλης ), Μπατσάλας Θωμάς, Ισμαλάϊ Φράτζι, Σταυρινούδης Σωτήρης  και Τσότρας Γιώργος.  Στην 18άδα ακόμα οι:  Ανδρεάδης Γιώργος, Ξενάκης Αλέξανδρος και Κουμελάς Στέλιος

H τελική βαθμολογία  μας βρήκε στη μέση της βαθμολογίας με 7 νίκες, 7 ήττες και 4 ισοπαλίες 25 βαθμούς  32 γκολ υπερ και 28 κατά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου