Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΜΗΡΟΣ - ΚΛΑΣΙΚΟ 1-0 ΜΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 


Όμηρος - Κλασικό 1-0, μια παλικαρίσια νίκη και πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Χίου. Στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου στο χωριό, παίζοντας σοβαρά και δυνατά τα παιδιά μας δεν άφησαν περιθώρια νίκης στον αντίπαλο. Το γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Ριγκέρτ Χαλίλι στο 25' του αγώνα. Το πέναλτι το κέρδισε ο αδελφός του Ρενίς όταν ανατράπηκε σε μια προσπάθειά του στην αντίπαλη περιοχή . Ευκαιρίες για περισσότερα γκολ είχαμε στο 20' με Τσότρα και Γαβρίλη και στο 85' με τον Ισλαμάι. Ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι αντίπαλοι αλλά ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί μας δεν τους χάρισαν τη χαρά της ισοφάρισης.

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης) Ανδρεάδης Γ., Ψαρούδης Ι ,Γ., Ρενίς Χαλίλι, Ριγκέρτ Χαλίλι, Κοντός Σωκρ., Κόκκινος Δ., Καραβάτας Μ., Χούτα Χέργκι, Τσότρας Γ.( 55΄ Ισμαλάϊ Φράτζι), Γαβρίλης Δ( 60΄ Βουρνούς Μ). και Σταυρινούδης Σωτ( 75΄Θλιβίτης Κελ.) Στην 18άδα ακόμα: Πολίτσης Αναστ., Κατενίδης Βασ., Χαλκιάς μαρ. ,Δαφνίτης Αλ.και Κατσανίκος Ν.

νίκη αυτή δώρο από τους παίκτες στον προπονητή τους Μ.Μοντιάδη για τα γενέθλιά του. Χρόνια Πολλά και απο το ΔΣ κόουτσ!

Επόμενος αντίπαλος για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ο νικητής της αυριανής συνάντησης Μίκρα-Άτλας.

Υπενθύμιση :

ΑΑΑ. Κ14 αγώνας για την 5η αγωνιστική αύριο Κυριακή 5/2 στις 12:00 στο Δημ. Στ. Χίου με αντίπαλο τον Κοφινά.

ΒΒΒ. Κ16 αγώνας για την 5η αγωνιστική την Πέμπτη 9/2 στις 15:00 στο Δημ Σταδ Χίου με αντίπαλο την ισχυρή φέτος ομάδα του Αίαντα /Θύελλας 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου