Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΗΡΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Β΄ 3-1


  Πολύ πιο εύκολα ήρθε η νίκη αυτή της ομάδας μας σήμερα, από ότι δείχνει το σκορ. Η διαφορά δυναμικότητας υπέρ των παιδιών του ΟΜΗΡΟΥ  ήταν εμφανής. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΜΗΡΟΣ  είχε υπεροχή, πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία , ευκαιρίες και δοκάρι, δεν είχε όμως γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μας  μας συνέχισαν την πίεση και τα 3 γκολ ήρθαν σχετικά γρήγορα. Στο τέλος σε μιά άτυχη στιγμή , με σύμμαχο τον αέρα, δεχτήκαμε ένα γκολ.

Στο 60΄ 1-0,  Ωραία συνεργασία αό αριστερά, Καραβάτα, Τσότρα και Ψαρούδη που από καλή θέση ανοίγει το σκορ.

Στο 65΄  2-0,  Δυνατά προωθήθηκε ο Ρενίς Χαλίλι από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή δίνει στον αφύλακτο Σταυρινούδη που διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας εύκολα.

Στο 70΄ 3-0. Από το κέντρο του γηπέδου βγήκε κάθετη από τον Καραβάτα στον Σταυρινούδη που με ωραίο τρόπο διπλασίασε τώρα τα δικά του  τέρματά  . 

Στο 80΄  το 3-1. Όπως είπαμε παραπάνω οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής.

Κραυγαλέες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ είχε η ομάδα μας και στο β΄ημίχρονο.

ΟΜΗΡΟΣ(Μοντιάδης) Ανδρεάδης, Χαλίλι Ρενίς, Ψαρούδης Ι του Γ.( 85΄Kωνσταντίνου Αναργ.), Κοντός Σωκρ., Χσλίλι Ριγκέρτ, Κόκκινος Δ, Καραβάτας Μ.( 75΄ Δαφνίτης Δ.), Χούτα Χ., Σταυρινούδης Σωτ.( 75΄Κατσανίκος Ν).), Γαβρίλης Δ.( 55΄ Τσότρας  Γ.) και Βουρνούς Μ( 75’  Θλιβίτης Κελ.)

   Επόμενος αγώνας στις Οινούσσες  με την ομώνυμη ομάδα Κυριακή 19/2 και ώρα 12: 00. Οι επιθυμούντες να ακολουθήσουν την ομάδα θα λάβουν έγκαιρη ενημέρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου