Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ματσάρα στην Καλλιμασιά και μεγάλη πρόκριση για τον Όμηρο !!! (0-0)4-2 στα πέναλτι

 Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Χίου προκρίθηκε ο Όμηρος Καλλιμασιάς μετά την νίκη του επί του πολύ καλού φέτος Πανοινούσιου στην διαδικασία των πέναλτι με την ομάδα μας να είναι καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού καταφέρνοντας έτσι να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Όμηρος είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση απειλώντας μόνο με κάποια μακρινά σουτ από τους Τσεβέλη και Δελερέ προς το τέλος του Α ημιχρόνου. Από την άλλη η ομάδα του Πανοινούσιου είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες και βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 75' μετά από δυνατό σουτ του Τσεβελη που κατέληξε στο δοκάρι στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με σουτ στο 77 'το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ευκαιρίες για γκολ επίσης είχαν οι Κιάφας και Δελερες με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στην αρχή της παράτασης ο Πανοινουσιος είχε δοκάρι με τον Φόρσο ενώ η ομάδας έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τούς Γρίγο και Τσότρα στην επαναφορά να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χουτα. Ο όμηρος έμεινε με 10 παίκτες στο τέλος του Α ημιχρόνου της παράτασης λόγο αποβολής του Άρη Τσεβελη. Στην αρχή του Β ημιχρόνου η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Ρενις Χαλίλι μετά από ασίστ του Θλιβίτη ενώ στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ .Στην συνέχεια της παράτασης ο Πανοινουσιος κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ με τον Τσανδάρη.

Ο αγώνας κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με την ομάδα μας να είναι πιο εύστοχη από την άσπρη βούλα και με πρωταγωνιστές τον τερματοφύλακα μας Ανδρεάδη που έπιασε ένα πέναλτι και τον εκτελεστή του τελευταίου πέναλτι Ριγκερτ Χαλίλι να δίνουν στον Όμηρο αυτήν την τεράστια νίκη.

Προπονητής : Μοντιάδης Μερκούριος 

Εντεκάδα : Ανδρεάδης Γ.,Ψαρούδης Γ, Τσεβελη Α, Καραβάτας Μ, Ντουγκας Δ, Κιάφα Ε, Δελερες Μ, Γριγος Ν, Σταυρινουδης Σ ,Χουτα Χ, Χαλίλι Ρε

Μπήκαν ως αλλαγή: Θλιβιτης κ, Τσότρας Γ, Χαλίλι Ρι.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος,Δαφνιτης Π,Δαφνιτης Α, Κετενιδης Β Γιακουμάς Κόκκινος Δ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου