Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας ο Όμηρος Καλλιμασιάς

 Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε για τον Όμηρο Καλλιμασιάς  το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας .Η ομάδα μας βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Καλαμωτής με το ευρύ 0-3.

Πιο αναλυτικά ο Όμηρος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2' με γκολ του Κιάφα μετά από εκτέλεση φάουλ του Χούτα. Στο Α ημίχρονο επίσης  η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Χούτα, Τσεβέλη, Γρίγο και Ψαρούδη να μην μπορούν να αλλάξουν εκ νέου το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Όμηρος κατάφερε να διπλασιάσει γρήγορα τα τέρματα του στο 52' με τον Ρ. Χαλίλι μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Χούτα και ασιστ από τον Δελερέ .Στην συνέχεια του Β ημιχρόνου η ομάδα μας κράτησε την κατοχή και έχασε κάποιες ευκαιρίες για γκολ με τους Τσεβέλη, Χούτα, Θλιβίτη και Δελερέ .Το τρίτο και πιο όμορφο γκολ ήρθε στο 91' με τον θλιβίτη με ωραίο πλασέ στο αριστερό παράθυρο της εστίας μετά από  κλέψιμο του Χαλίλι και ασιστ από τον Παπαμονιώδη. Στο 94' ο Όμηρος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει 4 τα τέρματα του αλλά ο Τσεβέλη δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο Χαλίλι.

Διακριθέντες του αγώνα οι Καραβάτας,Χαλίλι,Κιάφας,Ντούγκας και Χούτα. Επόμενος αγώνας για τον Όμηρο την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου με τον Πανοινούσιο στις 15.30 στην Καλλιμασιά.!

Προπονητής: Μοντιάδης Μερκούριος

Εντεκάδα Ανδρεάδης ,Ψαρούδης jr ,Κοντός,Καραβάτας, Ντούκας, Κιάφας,Δελερές ,Γρίγος ,Τσεβέλη, Χούτα,Χαλίλι Ρε.

Αναπληρωματικοί :Παπαμονιώδης,Σταυρινούδης,Θλιβίτης,Τσότρας,Γιακούμας,Κετενίδης,Χαλίλι Ρι,Κόκκινος,Δαφνίτης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου