Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Όμηρος Καλλιμασιάς-Λαίλαπας 0-1 Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τον Όμηρο

 Την πρώτη του ήττα για την φετινή χρονιά γνώρισε πριν από λίγο ο Όμηρος στο γήπεδο Νίκος Σύλλας από την ομάδα του Λαίλαπα με σκορ 0-1

Η ομάδα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και στο πρώτο ημίχρονο έμεινε με 10 παίκτες στο 35΄ λόγο αποβολής του τερματοφύλακα μας Ανδρεάδη μετά από φάουλ στον αντίπαλο επιθετικό λόγο κακής εκτίμησης στην έξοδο . Την μοναδική ευκαιρία  στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας την  έχασε ο Κιάφα με σουτ προς το τέλος του ημιχρόνου με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας. Από την άλλη ο Λαίλαπας έχασε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με ένα δοκάρι και ένα σουτ που κατέληξε λίγο άουτ.

Στο Δεύτερο ημίχρονο ο Λαίλαπας πίεσε την ομάδα μας περισσότερο έχασε κάποιες ευκαιρίες για γκολ και προηγήθηκε στο 70 .Από την άλλη ο Όμηρος κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Ντούγκα να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά  από πλεονεκτική θέση στο 88'.

Διακριθέντες του αγώνα ο πολύ σταθερός στα τελευταία παιχνίδια Καραβάτας και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας μας Γιακούμας που σε ηλικία 15 χρονών έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα καλή εμφάνιση επίσης πραγματοποίησαν οι Κιάφα και Γρίγος .

Προπονητής: Μοντιάδης  Μερκούριος

Εντεκάδα:Ανδρεάδης,Ντούγκας,ΧαλίλιΡε,Ψαρούδης,Καραβάτας,Κιάφα,Θλιβίτης,Γρίγος,Χούτα,  Σταυρινούδης,Δελερές

Αλλαγές :Γιακούμας,Τσότρας,Χαλίλι Ρι, Κόκκινος

Αναπληρωματικοί: Δαφνίτης Α., Δαφνίτης Π,Παπαδόπουλος,Κοντός,Γουβάκης



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου