Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 1-0. ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


1. O πάγκος του ΟΜΗΡΟΥ στο χθεσινό παιχνίδι .
 Ξεχωρίζουν: Σωτηράκης Βαλ., Κρουσουλούδης Μιχ., Ξυντάρης  Μιχ.,Χαζαθανάσης Γ.,   Μαστοράκης Γ., Σκανδάλης Ι., Ψαρρός Γ. και Βενέτης Σπ. Δυστυχώς το τεχνικό δίδυμο δεν το πήρε ο φακός.
Σημειωτέον ότι ο πάγκος έδωσε σημαντικές βοήθειες στον αγώνα.

2. Κάπου στο μέσον του Α΄ημιχρόνου ένα μπουκαλάκι νερό εκσφενδονίστηκε στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά των λίγων αλλά αρκετά εκδηλωτικών φίλων της ομάδας του ΠΥΡΓΟΥ.

3. Αρκετοί φίλαθλοι στο ενωσιακό γήπεδο "Νίκος Σύλλας", γύρο στους 150 Καλλιμασιώτες μετρήθηκαν στην πρώτη κερκίδα, περίπου 50 ουδέτεροι στην μεσαία κερκίδα και άλλοι 50 περίπου Πυργούσοι στην βορινή κερκίδα.
4. Μπορεί να έχομε πυροσβέστες στο επάγγελμα στην οικογένεια του ΟΜΗΡΟΥ αλλά ο πρόεδρος της ομάδας επενέβη πυροσβεστικά και σταμάτησε δυναμικά τις  αψιμαχίες (κοκορομαχίες) μεταξύ μερικών φιλάθλων προτού εκραγούν σε γενική σύρραξη λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Μπράβο Παντελή!

5. Μάθαμε ότι ο προπονητής του Πύργου βρισκόταν εκτός Χίου και έδινε τηλεφωνικές οδηγίες στον εκτελούντα χρέη προπονητή Λεοντή ο οποίος  μάλιστα δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και πήρε αποβολή από τον πάγκο  στο 60΄.

6. Γιοβανάκης. Αμέσως μετά την επιτυχία του γκολ που μας έδωσε την νίκη στο 90' το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από την κερκίδα του ΟΜΗΡΟΥ . Αυτό δεν το δέχτηκαν οι φίλοι της αντιπάλου , το πήραν σαν σοβαρή πρόκληση, ήταν η αφορμή για άκομψες αντιδράσεις οι οποίες μεταδόθηκαν και στους παίκτες , έτσι μετά το τέλος του αγώνα είχαμε μικρο -επεισόδια στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, ευτυχώς δεν επεκτάθηκαν. ( Ο Γιοβανάκης στο παρελθόν έπαιξε και στον ΠΥΡΓΟ)

7. Κατά την διάρκεια  του αγώνα οι φιλοξενούμενοι εξέφραζαν έντονα την δυσαρέσκιά τους στις αποφάσεις των διαιτητών, έτσι μετά το τελικό σφύριγμα καμιά 25αριά θερμόαιμοι περίμεναν στα σύρματα και αποδοκίμασαν έντονα τους άρχοντες του αγώνα.

ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου