Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΜΗΡΟΣ


 Ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ "ΚΑΡΥΩΝ" ΣΗΜΕΡΑ 

ΚΑΡΥΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-3 
"Χατ τρικ" ο Στ.Πελαντής)

Η ομάδα μας έπαιξε καλή μπάλα σήμερα μόνο στο διάστημα 30-45' του Α΄ημιχρόνου που πέτυχε  το δεύτερο και το τρίτο γκολ.
Οι καλές "ΚΑΡΥΕΣ" είχαν τουλάχιστο 3 κλασικές ευκαιρίες στο Α΄μισό αλλά αποκρούστηκαν λόγω"ΗΛΙΑ". Έτσι στο Α΄ημίχρονο έχανε τις ευκαιρίες η γηπεδούχος- έβαζε τα γκολ ο συνήθης ύποπτος Πελαντής. Στο Β' ημίχρονο η αντίπαλος μπήκε αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της , δεχτήκαμε 2 γκολ με ηρωικές ενέργειες από δεξιά του δαιμόνιου Π.Κρητικού.
Οι ΚΑΡΥΕΣ συνέχιζαν να πιέζουν σε όλο το υπόλοιπο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο προπονητής μας να "τραβήξει" πίσω τον επιθετικό Γιοβανάκη. Τελικά κρατήσαμε την νίκη και πήραμε την πρόκριση για τους 8 του κυπέλλου.
Στο 19' σεντράρισε ο Σωτηράκης , η μπάλα αποκρούστηκε τυφλά από αμυντικό πήρε πολύ ύψος ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έσκασε λίγο μπροστά από την γραμμή που ο Πελαντής από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα και...1-0!
Στο 35' κερδίσαμε ένα φάουλ από αριστερά, εκτελέστηκε πολύ ωραία από τον Ψαρούδη , μετά από πολλές κόντρες η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πελαντή που καραδοκούσε και...2-0!
Στο 42΄ ο Μουλάκης στον άξονα πολύ ωραία κόβει κάθετη και ο 
Πελαντής την τσίμπησε στην περιοχή και άψογα εκτέλεσε για τρίτη φορά;  3-0!
Στο 46' και στο 60' μείωσαν οι ΚΑΡΥΕΣ.
ΟΜΗΡΟΣ: Κοττατής Ηλ., Σωτηράκης Ισ., Κούτικας Ι., Κοκοκύρης Ι.( 80΄Κρουσουλούδης Δ.), Ζαχαρίου Μ., Δίκας Γ., Αγορής Ελ., Μουλάκης Απ., Ψαρούδης Ι., Γιοβανάκης Δ. και Πελαντής Στ.

Τα αποδυτήρια με φόντο βράχια και ηρωικούς φίλαθλους σκαρφαλομένους

Ο χαιρετισμός των παικτών μας μετά το τέλος του αγώνα.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου