Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΥΡΓΟΣ 1-0 ΣΤΟ 90' !

Ας κρατήσουμε το τρίποντο και για αναφορά την μαχητικότητα του ΠΥΡΓΟΥ. Ας ξεχάσουμε την αναποτελεσματικότητα/αστοχία μας και την μετριότητα του Α΄ημιχρόνου.
Ο ΠΥΡΓΟΣ ήρθε με φανερά αμυντικούς προσανατολισμούς με πολύ κλειστή άμυνα σεβόμενος την ανωτερότητα του ΟΜΗΡΟΥ.
Ο αγώνας  ξεκίνησε με τον ΟΜΗΡΟ (χωρίς Πελαντή και Δίκα που απουσίαζαν εκτός Χίου) καλλίτερο,  να χάνει ευκαιρία στο 5' να πιέζει μεν -ανούσια δε  και τον ΠΥΡΓΟ που μαχόταν σκληρά να κρατήσει το "μηδέν πίσω" να χάνει 3 ευκαιρίες να προηγηθεί στην "κόντρα" με πρωταγωνιστή τον αειθαλή Δάνδουλα. 
Στο β΄ημίχρονο ο ΟΜΗΡΟΣ μπήκε φουριόζος και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Είχε συντριπτική υπεροχή, αμέτρητα τα φάουλ έξω από περιοχή και τα κερδισμένα κόρνερ.  Έχασε σωρεία ευκαιριών με τρία δοκάρια, έχασε και πέναλτι. Τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 90' και να απαλλάξει τους φίλους του από  "εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια". Ο Πύργος αμυνόταν λυσσασμένα και φάνηκε ότι για μεγάλο διάστημα του β΄ημιχρόνου έπαιζε ανορθόδοξα με δόγμα :  να φύγει η μπάλα και όπου πάει , έπαιζε και με μακρινές μπαλιές προς τον μόνο μπροστά επικίνδυνο Δάνδουλα.
Είχαμε και 3 κόκκινες ( 2 κίτρινες) σε παίκτες του ΠΥΡΓΟΥ
Βολάκης 67', Κοττατής και Δάνδουλας 90+.
Ο αγώνας
5' Γεροντιδάκης σωστή κάθετη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πύργου  , ξεπετάχτηκε ο Γιοβανάκης μέσα στην περιοχή το καλό σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.
6'  μετά από φάουλ του Πύργου κοντά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής στον άξονα ο Δάνδουλας έπιασε φοβερή κεφαλιά -λίγο άουτ.
35' Δυνατό σουτ Δάνδουλα από γραμμή μεγ.περιοχής διώχνει θεαματικά και με υπερένταση ο καλός και σήμερα τερματοφύ- λακας μας Κοττατής.
43΄ Ο Δάνδουλας σέντραρε από αριστερά, σύγχυση στην μικρή περιοχή του Ομήρου και ο Κοττατής απομάκρυνε προτού η μπάλα περάσει την γραμμή. 
50' Σέντρα Γεροντιδάκη από αριστερά, πετάγεται από πολύ κοντά με ωραίο στυλ ο Ζαχαρίου με κεφαλιά αλλά η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
55΄Νέα σέντρα Γεροντιδάκη από αριστερά δυνατό σουτ Γιοβανάκη στο "Γ" διώχνει δύσκολα ο Σεράφης.
67' Δεύτερη κίτρινη Κόκκινη στον Βολάκη του Πύργου και αποβολή,επίσης αποβλήθηκε από τον πάγκο ο εκτελών χρέη προπονητή Λεοντής.
70΄Σε αντεπίθεση Πύργου ευκαιρία με Δάνδουλα , διώχνει η άμυνα του Ομήρου.
75΄ Πέναλτυ κερδίζει ο Ομηρος μετά από σπρώξιμο αμυντικού σε επιθετικό μας μέσα στην μικρή περιοχή, είχε προηγηθεί μακρινό πλάγιο του Ψαρούδη και κεφαλιά στο δοκάρι του Αγορή.
Εκτελεί ο Μουλάκης η μπάλα στην συμβολή των δοκαριών δεξιά.
90΄ 1-0! Κόρνερ από αριστερά ο  Σωτηράκης , προβολή από κοντά ο Γιοβανάκης και η μπάλα στα δίχτυα.
90+ Αντιαθλητικό παίξιμο του Μ.Κοττατή δεύτερη κίτρινη/κόκκινη/αποβολή.
90+ Δεύτερη κίτρινη/κόκκινη ο Δάνδουλας για διαμαρτυρία
90+ Σε εναέρια μονομαχία με Γιοβανάκη τραυματίζεται ευτυχώς ελαφρά στο κεφάλι ο τερματοφύλακας του Πύργου.
'Ομηρος
Κοττατής Η., Σωτηράκης Ισ., Κούτικας Ι., Κοκοκύρης Ι., Ζαχαρίου Μ., Κρουσουλούδης Δ. ( 45΄Χαζαθανάσης), Αγορής Ελ., Μουλάκης Απ., Γεροντιδάκης Κ. ( 80΄Βενέτης Σπ.), Ψαρούδης Ι. και  Γιοβανάκης Δ.

ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου