Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΑΡΗΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-2

Χαιρετισμός της ομάδας μας λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Σήμερα η ομάδα μας έφερε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας στα Νένητα απέναντι σε ένα πολύ καλό και δυνατό  "ΚΑΝΑΡΗ"!
      Πολύ τυχεροί πρέπει να αισθάνονται οι 400 και πλέον θεατές ενός αγώνα αντάξιου του ονόματος και της αξίας των δύο ομάδων  και μάλιστα με την σφυρίχτρα  του Αθ.Γιάχου.
     Ο ΚΑΝΑΡΗΣ  στο Α' ημίχρονο μπήκε  επιθετικά και φάνηκε να στέκεται καλλίτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με επιστέγασμα ένα ωραίο γκολ σε δημιουργία Ατσάλη  και εκτέλεση Καπού , 1-0!
     Στο Β΄ημίχρονο είδαμε καλλίτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας πέτυχε το 1-1 με απευθείας φάουλ του Ι.Ψαρούδη από δεξιά , ένα συρτό σούτ πού πέρασε από όλα σχεδόν τα πόδια χωρίς να την ακουμπήσει κανένα και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Μονιούδη. Στη συνέχεια ο ΟΜΗΡΟΣ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα πάλεψε, έχασε ευκαιρίες  μέχρι το 70΄που έγινε το 1-2 μετά από ένα φάουλ  του Απ.Μουλάκη πάνω στον άξονα του γηπέδου 5 μέτρα κάτω από τη σέντρα και λίγο αριστερά. Η μπάλα πήρε ύψος και τρύπησε το δεξιό "γάμα" του εκτός θέσης τερματοφύλακα. 
     Τα τελευταία λεπτά ο ΚΑΝΑΡΗΣ κυνήγησε την ισοφάριση και τελικά την πήρε στο 80΄με γκολ του Ζεράϊ. Τα υπόλοιπα 15 λεπτά του αγώνα μαζί με τις καθυστερήσεις κύλησαν μοιρασμένα και μέσα σε μεγάλη ένταση.
Οι στιγμές του αγώνα.
10΄ Φάουλ Κανάρη στη γωνία της μεγάλης περιοχής από δεξιά. Η μπάλα κτυπάει στη συμβολή των δοκαριών στο "Γ" δεξιά. Ο Κοττατής εκτινάχτηκε σωστά.
30' Μέσα από περιοχή αφύλακτος ο Δ.Καπός σουτάρει δυνατά συρτά στην αριστερή γωνία, διώχνει με υπερένταση  ο Η. Κοττατής.
34' 1-0! Έξω από μεγάλη περιοχή ελίσσεται ωραία  ο Β.Ατσάλης και στέλνει έξυπνη κάθετη στον Δ.Καπό που με συρτό σουτ ανοίγει το σκορ. 
40΄ "Τετ α τετ" Ατσάλη χαμένο για Κανάρη.
42΄ Σε επέλαση του  ο αμυντικός Δ. Γιοβανάκης μετά τη σέντρα ανατρέπεται βίαια και εμφανώς  νευρίασε για να δεχτούν  μαζί με τον αντίπαλο αμυντικό από μία κίτρινη κάρτα.
44' Εφνιδιάστηκε σε "Τετ α τετ" ο  Στ. Πελαντής , και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
47' 1-1. Κερδισμένο φάουλ λίγο έξω από περιοχή του Κανάρη πάλι δεξιά και αρκετά πλάγια. Το εκτελεί όπως αναφέραμε παραπάνω ο  Ι. Ψαρούδης με πολύ τέχνη και εξυπνάδα και πετυχαίνει την ισοφάριση.
55΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ι.Ψαρούδη από αριστερά αρκετά δύσκολο , αποκρούεται με υπερένταση και θεαματικά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μονιό.
64΄Μετά από πάσα με το κεφάλι του Ατσάλη ο Πάλλας σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Ηλ.Κοττατή.
70' 1-2. Ο  Απ. Μουλάκης κερδίζει φάουλ το εκτελεί ο ίδιος και σκοράρει από τα 45 μέτρα με ένα πολύ τεχνικό και δυνατό   σουτ.
75' Η πρώτη αλλαγή του ΟΜΗΡΟΥ. Ο Ν.Ζανίκος παίρνει την θέση του  Κ.Γεροντιδάκη.
80΄2-2. Ο Ζεράϊ που μπήκε αλλαγή στο 70' από δεξιά μέσα από την περιοχή ξεγελάει τον εκτός θέσεως Κοττατή και με γλυκό σουτ ισοφαρίζει για τον Κανάρη.
85' Αλλαγή, ο Γ. Μπανιάς στην θέση του  Ελ. Αγορή.
95' Λήξη αγώνα από τον πατριώτη μας διεθνή διαιτητή  Αθ.Γιάχο.  
ΟΜΗΡΟΣ
Η.Κοττατής, Ισ.Σωτηράκης, Ι.Κούτικας, Δ.Γιοβανάκης, Μ.  Ζαχαρίου, Απ.Μουλάκης, Γ.Δίκας, Ελ.Αγορής ( 85' Γ. Μπανιάς) , Ι.Ψαρούδης, Στ. Πελαντής και Κ.Γεροντιδάκης( 75' Ν.Ζανίκος).

ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου