Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΝΑΡΗΣ ΟΜΗΡΟΣ

1. Πολύ ωραία εντύπωση μας έκανε η μουσική στο γήπεδο των Νενήτων πριν και κατά την ανάπαυλα του αγώνα.Υπήρχαν 2 τεράστια ηχεία στην σκεπαστή κερκίδα, το ένα το βλέπετε ακριβώς πίσω από τον νεαρό αριστερά με το πράσινο φανελάκι.

2. Τα παιδιά του "sportschios"  επί το έργον. Σε συνεργασία με την εφημερίδα "Πολίτης" ανοίγουν νέους ορίζοντες. Για πρώτη φορά χθες μεταδόθηκε ζωντανά αγώνας τοπικού ( στο διαδίκτυο) και με ηχητική περιγραφή μάλιστα. Συγχαρητήρια!!!



Διαιτητικό τρίο στον αγωνιστικό χώρο.



Διαιτητικό τρίο και στην κερκίδα.

3.







4.  Ο πάγκος του ΟΜΗΡΟΥ . Ξεχωρίζουν Σκανδάλης, Κοκοκύρης,Ψαρρός, Σωτηράκης (εκπρ. της διοίκησης), Ζανίκος, Χαζαθανάσης, Μπανιάς και Βενέτης.



5. Δηλώσεις προπονητών. ( από το "sportschios")

ΚΛ. ΚΑΝΕΤΙΔΗΣ (ΚΑΝΑΡΗΣ)

«Δεν αισθανόμαστε αδικημένοι από το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αδικία στο ποδόσφαιρο, όπως έρχονται τα πράγματα στα 90`λεπτά του αγώνα, δεν σημαίνει ότι είσαι αδικημένος αν δεν κερδίσεις. Σίγουρα ο Όμηρος μας έβαλε δύο γκολ από στημένες φάσεις πολύ μακρινά φάουλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άδικο.

Παλέψανε και αυτοί όπως παλέψαμε και εμείς, έγινε ένα καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μας αγωνίστηκαν 90 λεπτά, δεν μπορεί σε όλα τα παιχνίδια να παίρνουμε νικηφόρα αποτελέσματα, υπάρχει και η αντίπαλη ομάδα γι’ αυτό λέμε πάμε παρακάτω».


Θ. ΒΙΛΔΟΣ (ΟΜΗΡΟΣ)

«Η ομάδα είχε προσωπικότητα και πριν την αναλάβω εγώ, τα παιδιά της ομάδας είναι χρόνια μαζί, βγαίνει μια ομοιογένεια γιατί είναι μια καλή παρέα, από εκεί βγαίνει και όλη αυτή η καλή προσπάθεια που φαίνεται μέσα στο γήπεδο.Από τις 9 Αυγούστου έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, με μεγάλη συνέπεια από τα παιδιά, έχουμε «πατήσει» πάνω σε κάποιους συγκεκριμένους αγωνιστικούς πυλώνες, τα περασμένα χρόνια ίσως η ομάδα ήταν βασισμένη πάνω στο ταλέντο των παικτών, τώρα προσπαθούμε να βάλουμε και τη λογική στο παιχνίδι, που είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, ο Κανάρης είναι πολύ καλή ομάδα, όλοι ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, προσπαθούμε σεμνά κάθε μέρα, καταβάλουμε όλο και περισσότερη προσπάθεια, ώστε πέρα από τους στόχους που έρχονται μετά την εικόνα της ομάδας,, να δείξουμε την εικόνα που θέλουμε. Το καλό, γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα ότι καλό έλθει, καλώς να έλθει».

 
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου