Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0  σήμερα σε ένα μέτριο και με την ... βοήθεια των διαιτητών που έχασαν τον έλεγχο ,άναρχο παιχνίδι που σημαδεύτηκε από 3 κόκκινες και αρκετές  χαμένες ευκαιρίες από τον ΟΜΗΡΟ.
Ο Αγώνας.
Ένα υποτονικό Α΄ημίχρονο από πλευράς  ΟΜΗΡΟΥ  μπροστά σε ένα ψυχωμένο ΗΡΑΚΛΗ δεν έδωσε πολλές φάσεις και το ΜΗΔΕΝ  το ομολογεί! Λίγες οι φάσεις και οι τελικές με μόνο ο 2 καλές στιγμές για την ομάδα μας και καμία για τον αντίπαλο.
Στο Β΄ημίχρονο 2 αλλαγές του Βίλδου έκαναν τον ΟΜΗΡΟ πιο επιθετικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ όμως είχε την πρώτη του ευκαιρία με τον Γούτη στη συνέχεια όμως ο ΟΜΗΡΟΣ ανέβηκε έχασε ευκαιρία με Πελαντή. Στό 60' ζήτησε πέναλτι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και στο αμέσως επόμενο λεπτό με την σειρά του ζήτησε πέναλτι και  ο ΟΜΗΡΟΣ  ( Κατά την άποψη της κερκίδας, γενικά ,ήταν και τα δύο) που τα αρνήθηκε ο μέτριος σήμερα  ρέφερι Ευστράτιος Ευστρατίου. Στο 70' σε ένα δυνατό μαρκάρισμα από πίσω τραυματίστηκε ο Ψαρούδης, ο διαιτητής άργησε να πάρει απόφαση, νευρίασε ο τραυματίας - κάτι ειπώθηκε εκεί με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη και να αποβληθεί. Στη συνέχεια απέβαλε με απ΄ευθείας κόκκινη τον δράστη του τραυματισμού Ζώη του ΗΡΑΚΛΗ.
Σαν επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας μας ήρθε η λύτρωση με εκτελεστή τον Ζαννίκο ενός πολύ ωραίου γκολ μετά από καλή συνεργασία Μπανιά και Πελαντή στο 82' και 1-0!
Στο 90΄κόκκινη στον Τέττερη ( 2η κίτρινη) και ο ΗΡΑΚΛΗΣ τελειώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες.
Φάσεις.
7΄Κάρτα στον Κοκοκύρη για σκληρό φάουλ.
15΄ Σε σέντρα του Ζαχαρίου από δεξιά πιάνει κεφαλιά από κοντά ο Δίκας που διώχνει με υπερένταση ο Χαβιάρας ( τερμ. Ηρακλή).
24΄ Τετ α τετ Δίκα  , καλή ευκαιρία, αλλά ο βοηθός δείχνει οφ σαιντ - άδικα.
38΄Νέο τετ α τετ Δίκα αλλά σουτάρει πολύ δυνατά άουτ.
46' Σκληρό φάουλ κίτρινη σε Τέττερη.
53΄ Σκληρό φάουλ πάνω στον Ψαρούδη δεν δίνεται από τον διαιτητή με αποτέλεσμα να βγει γρήγορη πάσα στην πλάτη της άμυνάς μας  αλλά λίγο πριν εκτελέσει ο Γούτης χάνει την μπάλα από υπερπροσπάθεια του Αγορή που διώχνει σε κόρνερ.
60' Σε θέση φουνταριστού ο Πελαντής δέχεται ωραία πάσα του Μπανιά αλλά μπερδεύεται και δεν σκοράρει.
62'  Ο Γιοβανάκης ανατρέπει επιθετικό του Ηρακλή στην περιοχή μας , πέναλτι ζήτησαν οι του ΗΡΑΚΛΗ που δεν δόθηκε.
63'. Στον αντίποδα φανερή ανατροπή του Μπανιά από αμυντικό του ΗΡΑΚΛΗ  μέσα την περιοχή, καθαρό πέναλτι δεν δόθηκε.
Κίτρινη για διαμαρτυρία στον Μπανιά.
70' Ψαρούδης στον Μπανιά και αυτός βγάζει στον Ζαννίκο που από καλή θέση σουτάρει άουτ.
71' Αντιαθλητική ενέργεια Ζώη , τραυματισμός Ψαρούδη.
74΄Με τρίλεπτη καθυστέρηση κόκκινη και οι δύο.
75' Δυνατό σουτ Μουλάκη έξω από περιοχή απέκρουσε θεαματικά ο Χαβιάρας.
76' Αποφεύγει τον τερματοφύλακα ο Πελαντής μετά από πάσα του Σωτηράκη, σουτάρει χλιαρά σε κενή εστία, σώζει πάνω στην γραμμή αμυντικός του Ηρακλή.
82'  Ωραίος συνδυασμός Μπανιά Πελαντή σε πλεονεκτική θέση ο Ζαννίκος  δέχεται την πάσα και σκοράρει! Ομηρος-Ηρακλης 1-0
90' Δεύτερη κίτρινη / κόκκινη στον Τέττερη.
ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής, Σωτηράκης, Γιοβανάκης, Κοκοκύρης(46' Μπανιάς), Ζαχαρίου ( 78' Καραβέλας), Αγορής, Δίκας, Μουλάκης, Ψαρούδης( 71΄κοκκινη), Γεροντιδάκης ( 46' Ζαννίκος) και Πελαντής.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου