Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 2-0 Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ

Ένας αγχωμένος ΟΜΗΡΟΣ κατάφερε να ηττηθεί με 2-0 από μία μέτρια ΚΑΛΑΜΩΤΗ που παίζοντας έξυπνα έκλεψε το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ήσυχο παιχνίδι είχαμε την υπεροχή παρά τον αντίθετο άνεμο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Η ΚΑΛΑΜΩΤΗ είχε την πρώτη καλή φάση στο 8΄αλλά έσωσε ο Γιοβανάκης σαν απο μηχανής θεός. Στο 21΄ χάρισε  την απ΄ευθείας κόκκινη ο διαιτητής Επιτροπάκης σε δολοφονικό κτύπημα από πίσω αντιπάλου επιθετικού πάνω στον Γιοβανάκη. 2 καλές φάσεις για τον ΟΜΗΡΟ στην συνέχεια πέρασαν ανεκμετάλλευτες. 
Στο 32΄ 1-0. Ο Δ.Κρουσουλούδης υπέπεσε σε φάουλ σχεδόν στο ημικύκλιο της περιοχής , δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, το φάουλ εκτελέστηκε άψογα , το φάλτσο και ο αέρας ξεγέλασαν τον Κοττατή έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μας.
Στο 40΄ πάλι φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή,  εδώ σειρά του διαιτητή να χαριστή σε εμάς έτσι δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον Δ.Κρουσουλούδη. Το φάουλ πέρασε ανεκμετάλευτο.
Στο 44' αναγκαστική αλλαγή του Γεροντιδάκη (τραυματισμός) με τον Μαυρογιάννη.
Στο β΄ημίχρονο με τον αέρα σύμμαχο όλα έδειχναν ότι  ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει το παιχνίδι. Η ομάδα μας μπήκε φουριόζα πιέσαμε πολύ ψηλά και είχαμε την συντριπτική υπεροχή και κατοχή. Στο 57' ανατροπή του Γιοβανάκη στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ "παίζετε" έδειξε ο Επιτροπάκης. Στο 60΄ προσπάθησε ο προπονητής να δώσει βοήθεια από τον πάγκο έτσι άλλαξε τους Μπογιατζή και Κρουσουλούδη με τους Μπανιά και Δίκα. Από δω και πέρα  πιέσαμε περισσότερο αλλά άναρχα, αφήναμε ανοικτή την άμυνά μας με αποτέλεσμα κάθε αντεπίθεση της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ να μυρίζει   γκολ. 
Στο 72' 2-0. Σε μια αντεπίθεση οι αντίπαλοι και μετά από κόρνερ αφού κόντραρε η μπάλα σε επιθετικό ( διαμαρτυρίες για  οφσαϊντ) κατέληξε στα δίχτυα μας για δεύτερη φορά.
Το υπόλοιπο διάστημα εξελίχτηκε σε μονόλογο για τον ΟΜΗΡΟ χωρίς αποτέλεσμα παρά την σωρεία των χαμένων ευκαιριών.

ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής, Γεροντιδάκης ( 44΄Μαυρογιάννης), Γιοβανάκης, Δ.Κρουσουλούδης( 60' Δίκας), Σωτηράκης, Μουλάκης, Αγορής, Μπογιαζής( 60' Μπανιάς), Ψαρούδης, Ζαννίκος και Πελαντής.
Tην 18άδα συμπλήρωσαν οι Κοκοκύρης Ι., Κοκοκύρης Ν., Μακρης και Ψαρρός.


Σημείωσεις:
1. Ωραία και οι ήττες στο πρόγραμμα είναι. Δεν χάθηκε δα και ο κόσμος όλος με ένα άτυχο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να είμαστε σε απόσταση βολής από τους 4 προπορευόμενους στην βαθμολογία , συνεχίζουμε να έχομε μια από τις καλλίτερες ομάδες στη Χίο και συνεχίζουμε να στοχεύουμε ψηλά.
2. Εάν έπαιρνε την 2η κίτρινη ο Κρουσουλούδης και χάναμε τότε όλοι θα ξέραμε γιατί χάσαμε - δηλαδή θα κρίναμε λάθος.
Τώρα όμως που χάσαμε στα ίσια μετά την αυτοκριτική μας θα βγούνε  σωστότερα συμπεράσματα.
3. Συνήθως οι ομάδες μετά από άτυχα αποτελέσματα χαλυβδώνονται και βγαίνουν πιο δυνατές. 
Κοιτάμε μπροστά.
ΚΠΣ


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mpravo sthn omada ths kalamotis!!!

Δημοσίευση σχολίου