Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΙΩΝΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ 80-78 ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι περσινοί πρωταθλητές Ίωνες 
απέναντι στον Όμηρο Καλλιμασιάς με 80-78, σε έναν 
αγώνα πραγματικό ντέρμπι καθώς οι δυο ομάδες 
μάχονταν κοντά στο σκορ.
Πρεμιέρα για τους Ίωνες, όπου αγωνίστηκαν με νέες κίτρινες εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις των περίπου 200 φιλάθλων του Κλειστού γυμναστηρίου Χίου. Ντεμπούτο στα χιώτικα παρκέ για τον Σκορδάλη που πέτυχε 17 π. και μαζί με τον νεαρό Σαμιώτη (16 π.) ήταν αυτοί που βοήθησαν την ομάδα του Λαγού-Συριάνη επιθετικά. Για τον Όμηρο, ξεχώρισαν οι Λεγάτος και Στακιάς
Τα δεκάλεπτα: 24-21, 20-15, 17-23, 19-19.
ΙΩΝΕΣ (Λαγός-Συριάνης): Δρόσος, Αλεξάκης, Λαμπρινούδης 8, Σταμέλος, Κώσταλος 6, Γρίγος 4, Γραικός 8, Κέλογλου 7(1), Μουζακίτης 3, Σκορδάλης17(2), Μενδώνης 11, Σαμιώτης 16(2).
ΟΜΗΡΟΣ (Μπόλιας-Λουκάς): Φεγγουδάκης 2, Ανδρεάδης, Χορμόβας 4, Λεγάτος 21(1), Μυλιόρδος 13(3), Νικολάκης, Μακρίδης, Ζηλανάκης, Νακόπουλος 7, Φουντουλάκος 10(1) Στακιάς 21.
------------------------
(Ο αγώνας είχε ταχύτητα, δυνατές μονομαχίες κάτω από τα καλάθια,ωραίες φάσεις , εναλλαγές  στο σκορ, με λίγα λόγια ήταν συγκλονιστικός. 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα 0-7 από τον ΟΜΗΡΟ , οι ΙΩΝΕΣ γρήγορα  ανάκαψαν  και από τα μισά της πρώτης περιόδου μέχρι και τα μισά της 3ης περιόδου  ήταν μπροστά στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο  ο ΟΜΗΡΟΣ έπαιξε καλλίτερα και πιο παλικαρίσια με αποτέλεσμα να καλύψει την 10ποντη εις βάρος μας διαφορά  που ήταν  στα μισά της 3ης περιόδου ,  να ισοφαρίσει και να απειλήσει με νίκη την οποία μπορεί και να  έπαιρνε αν ο διαιτητής Λουκαράκης δεν ανακάλυπτε επιθετικό φάουλ του  Λεγάτου στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους μπασκετμπολίστες της ομάδας μας για την καλή τους εμφάνιση  που απαλύνει κατά πολύ την αίσθηση της αδικίας και της ήτ τας.
ΚΠΣ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου