Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΑΤΑ - ΟΜΗΡΟΣ 0-2


Πολύ δυσκολότερα πήραμε σήμερα την νίκη από ότι φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες από το 25' ενώ το σκορ ήταν ακόμα 0-0 με δεύτερη κίτρινη( κόκκινη) κάρτα στον Συρίμη .
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν σαφώς καλλίτερη αλλά λίγο φλύαρη και με λίγες τελικές , η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 20΄για τον ΟΜΗΡΟ. Στο 30΄είχαμε άλλη μια καλή φάση για να ανοίξουμε το σκορ αλλά η κεφαλιά του Μπανιά   αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από αμυντικό της ΕΛΑΤΑΣ. Στο 34' όμως από καλή σέντρα του Σωτηράκη ήρθε το 1-0 με τον Πελαντή από πολύ κοντά.  Το δεύτερο ημίχρονο η ΕΛΑΤΑ αν και με 10 παίκτες ισορρόπησε το παιχνίδι , έβγαινε στην κόντρα με αξιώσεις  και απείλησε με ισοφάριση τουλάχιστον 2 φορές. Εν τω μεταξύ είχαμε και εμείς με Πελαντή και Ζαννίκο 2 κραυγαλέες ευκαιρίες για το 2-0 το οποίο ήλθε τελικά στις καθυστερήσεις πάλι με τον συνήθη ύποπτο Πελαντή μετά από σέντρα του Μπανιά από δεξιά.
Στο τέλος του αγώνα βρήκε τους ανθρώπους της ΕΛΑΤΑΣ  να έχουν παράπονα από την διαιτησία.
Οι φάσεις του Αγώνα.
15' Κίτρινη στον Αγορή για δυνατό τάκλιν σε αντίπαλο.
20' Σε σέντρα του Πελαντή ο Σωτηράκης μέσα από περιοχή πιάνει μονοκόματο δυνατό σουτ λίγο άουτ.
25' Δεύτερη κίτρινη -κόκκινη στον Συρίμη της ΕΛΑΤΑΣ.
28' Σε καλή θέση μέσα στην περιοχή ο Μουλάκης δεν εκμεταλεύτικε  αποτελεσματικά την έξυπνη  κάθετη πάσα που δέχτηκε από τον Πελαντή.
30' Σε φάουλ του Μουλάκη από καλή θέση ο Μπανιάς  πιάνει καρφωτή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης  αλλά αποκρούουν  οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.
34' 0-1 . Ο Σωτηράκης σεντράρισε στην μικρή περιοχή και ο Πελαντής από κοντά άνοιξε το σκορ.
45' Έξω από περιοχή ο Μουλάκης πασάρει διαγώνια δεξιά και ο Σωτηράκης πάνω στην κίνηση πιάνει το δυνατό σουτ, η μπάλα  βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
48΄Αντιαθλητικό μαρκάρισμα ο Καρβέλας, δέχεται την κίτρινη.
50' Δύσκολα διώχνει σε κόρνερ ο Κοττατής φάουλ του Αλεξόπουλου .
58' Από αριστερά ο Δίκας κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ σέντραρε πάνω στον Πελαντή  που αιφνιδιάστηκε , "έπιασε αέρα" και χάθηκε μια καλή ευκαιρία σε κενή εστία.
63' Διπλή ευκαιρία ΕΛΑΤΑΣ  σε σουτ επιθετικού( Κουτσούρα) η μπάλα βρίσκει δοκάρι και κτυπάει πάνω στην γραμμή , κερδίζει  την επαναφορά ο Φόρσος που σουτάρει άουτ την στιγμή που ο Κοττατής ήταν εκτός μάχης .
82' Τετ α τετ Ζαννίκου δεν καρποφόρησε - απόκρουση τερματοφύλακα.
83' Κίτρινη κάρτα σε  Μπανιά για χέρι.
90' 0-2. Ο Χαζαθανάσης κόβει επιθετικό  στην μεγάλη περιοχή του ΟΜΗΡΟΥ, πολλοί παίκτες της ΕΛΑΤΑΣ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε στον Μπανιά που έκανε κούρσα από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή βγάζει μπαλιά στην μικρή περιοχή που ο αποτελεσματικός σήμερα Πελαντής  διπλασιάζει τα γκολ του ΟΜΗΡΟΥ και τα δικά του σήμερα./
ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής, Καρβέλας(84' Χαζαθανάσης), Κοκοκύρης Ι.( 75' Μπογιατζης Α.), Γιοβανάκης, Σωτηράκης,Αγορής, Δίκας, Μουλάκης, Μπανιάς, Ζαννίκος(85' Μαυρογιάννης) και Πελαντής.

ΚΠΣ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου