Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-6 ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ...

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ


ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-6

Έτσι άρχισε και το φετινό πρωτάθλημα....
Επειδή κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει όσο πιό σοβαρά  μπορούσε,μπράβο στον προπονητή  και στους παίκτες, μόνο αυτό.
Τα κεφάλια μέσα τώρα να μην λέμε μεγάλες κουβέντες και παρασυρθούμε από τον ενθουσιασμό μας.
Προς τιμήν του ο ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ δεν κλείστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, αντίθετα έπαιξε "ψηλά" και κοίταξε στα ίσια την ομάδα μας - ίσως αυτό να πλήρωσε .
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε ότι θα γίνει κάτι σαν "ντέρμπυ" μέχρι το πρώτο γκολ του ΟΜΗΡΟΥ όμως στο 'ογδοο λεπτό, γιατί αμέσως μετά η ομάδα μας έγινε καταιγιστική. Πότε ο Ψαρούδης από δεξιά και  ο Σωτηράκης από αριστερά με τις κούρσες και τις "σέντρες" τους , πότε ο Γιοβανάκης με τον Πελαντή στο κέντρο της επίθεσης με τις διεισδύσεις και τα σουτ  και πότε η τριάδα του κέντρου Μουλάκης,Αγορής ,Δίκας με την δημιουργικότητά τους και τις πάσες τους αναστάτωναν την αντίπαλη άμυνα και τα γκολ έπεφταν βροχή. Την ίδια ώρα οι αμυντικοί μας Ζαχαρίου,Κούτικας και Κοκοκύρης βοήθησαν όσο πιο σωστά μπορούσαν ενώ ο τερματοφύλακας Κοττατής δεν μπορούμε να πούμε ότι  είχε πολύ δουλειά απλά με την πείρα του έκανε τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα.
 Πέντε γκολ στο Α΄ημίχρονο η απόδειξη.
Στο δεύτερο η ομάδα μπήκε λίγο πιο χαλαρά και στο 50' δεχτήκαμε το γκολ της τιμής από τους αντιπάλους . Αργότερα συνήλθαμε βάλαμε το έκτο και στην συνέχεια χάσαμε πολλές ευκαιρίες για το έβδομο.
Τα γκολ:
8'  κλέβει ο Ψαρούδης με τάκλιν κοντά στο κόρνερ από δεξιά , σέντραρε στο πόδι του Πελαντή που καραδοκούσε στην μικρή περιοχή και 0-1! Πελαντής.
12' Σωτηράκης κούρσα 40 μέτρων από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή σέντραρε και ο Ψαρούδης από κοντά 0-2! Ψαρούδης.
18΄ Ψαρούδης ελίσσεται και ελευθερώνεται από δεξιά στην γωνία της μεγάλης περιοχής με σέντρα σημαδεύει τον Μουλάκη στην μικρή περιοχή και0-3! Μουλάκης.
35' από θέση  κεντρικού επιθετικού στο ύψος της περιοχής κλέβει ο Ψαρούδης , με ψηλοκρεμαστό σουτ 0-4! Ψαρούδης
38' Πελαντής κεφαλιά ο Γιοβανάκης στοπάρει προχωράει και με πλασέ μέσα από την περιοχή 0-5! Γιοβανάκης.
50' Ντεμίρι για τον Βαρβασιακό 1-5 .
75' ίσως το ωραιότερο γκολ του αγώνα ,ο Κρουσουλούδης Δ. που μπήκε αλλαγή στο 60' δέχεται μπαλιά από Μουλάκη λίγο κάτω από το κέντρο στον άξονα, πήρε μερικά μέτρα, ελευθερώθηκε όσο έπρεπε , όπλισε και έριξε μία φωτοβολίδα από τα 25 μέτρα. 1-6. Κρουσουλούδης Δ.
ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής Ηλ., Σωτηράκης Ισ., Κοκοκύρης Ι., Κούτικας Ι., Ζαχαρίου Μ.( 80' Σκανδάλης Ι.), Αγορής Ελ.( 60' Κρουσουλούδης Δ.), Μουλάκης Απ., Δίκας Γ.( 45' Μαυρογιάννης Θ.), Ψαρούδης Ι., Γιοβανάκης Δ. και Πελαντής Στ.
Τον πάγκο της ομάδας συμπλήρωναν οι Ψαρρός Γ. και Χαζαθανάσης Γ.
ΚΠΣ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου