Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2

       Η τρίτη φορά σήμερα ήταν που χάσαμε την νίκη η  έστω την ισοπαλία μέσα από α χέρια μας με ανατροπή.  Η αρχή έγινε με την Μικρασιατική εντός που στο 80΄ ήρθε η ισοφάριση και στο 90΄η ήττα με  1-2. Η δεύτερη με Ατρόμητο εκτός όταν ισοφαριστήκαμε στο 75΄και χάσαμε στο 85΄ και σήμερα που ισοφαριστήκαμε στο 88΄και χάσαμε στο 5΄λεπτό των καθηστερήσεων. Μπορεί στις προηγούμενες 2 φορές να έφταιγε η κακή προετοιμασία η οι πολλές απουσίες η η ολιγωρία και ανωριμότητα των  παικτών η η τύχη η έστω και λάθη της τεχνικής ηγεσίας , σήμερα όμως μεγάλο ρόλο έπαιξε η διαιτησία του κυρίου Πετρίδη και των βοηθών του αφού κιτρίνησε όλη την άμυνα του ΟΜΗΡΟΥ , έδινε με το παραμικρό φάουλ εις βάρος του  ειδικά όλα τα επικίνδυνα γύρω από την περιοχή και τέλος ο επιθετικός του ΗΡΑΚΛΗ που πέτυχε το 1-2  στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθηστερήσεων του αγώνα, έφυγε από καταφανή θέση ¨οφσαιντ". Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα των παικτών του αντιπάλου   ούτε για την ροή του αγώνα αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις όμως ο τρόπος που ήρθε το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει το αίσθημα της αδικίας.
KΠΣ
      Πως είδαν τον αγώνα από το; www,sportschios.gr
 "Με γκολ του Αφεντή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ηρακλής πήρε μια δύσκολη νίκη στην Καλλιμασιά επί του τοπικού Ομήρου με 1-2, ανατρέποντας το 1-0, που διατηρούσαν οι γηπεδούχοι μέχρι και το 86΄.
Αυτή ήταν η 10η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα των Θυμιανών, με την οποία έφτασαν τους 34 βαθμούς, ενώ για τον Όμηρο, που παρέμεινε στην 8η θέση και τους 17 βαθμούς, ήταν η 8η ήττα τη φετινή σεζόν.
Η ομάδα της Καλλιμασιάς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄, όταν ο Κούτσουρας Δ. έβγαλε τετ α τετ τον Ψαρούδη με τον Σαββίδη και ο έμπειρος επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Σουτ του Ζαμπετάκη Ν. από το ύψος της περιοχής στο 12΄, έφυγε δίπλα από το κάθετο, άουτ, ενώ πλασέ του Ψαρούδη στο 25΄ από πλάγια θέση, σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ζαμπετάκη Ν. στο 79΄, χαμένο τετ α τετ με τον Πουλιό στο 85΄, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό με σουτ του Τομάζου μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε στο 95΄ με προβολή από κοντά ο Αφεντής, μετά από σέντρα του Τσαγκάτου από αριστερά, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, για μη υπόδειξη οφσάιντ του σκόρερ."

ΟΜΗΡΟΣ
Συρρής Αν, ΜακρίδηςΟδ, Σωτηράκης Ισ, ΣυρρήςΣτ, Κούτικας Ι, Κούτσουρας Αγ, Κούτσουρας Δ.( 85΄ Τσιριγώτης Μ), Γεροντιδάκης(46΄Σιέττος Ν), Κοκοκύρης Δ., Ψαρούδης Ι( λ.τρ. 55΄ Μπουγιούκας Αν)  και Τζούμας Γ. Στον πάγκο ακόμα οι: Mπολάνο Χρ.,ΜΑυρογιάννης Θ, Μπίκας Ε. και  Κουφογιάννης Ισ .

Φωτο: Αλέξανδρος Μπογής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου