Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2 - 2


Πώς είδαν τον αγώνα από to: www.sportschios.gr
Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδήχθηκαν Βαρβασιακός και Όμηρος σήμερα στο Δημοτικό στάδιο, με τον Κεπούτο να απαντάει δις στα γκολ του Ψαρούδη, από ένα σε κάθε ημίχρονο.
Αυτή ήταν η 2η ισοπαλία στο πρωτάθλημα και για τις δύο ομάδες, με τον Όμηρο να διατηρεί την διαφορά των 3 βαθμών από τον Βαρβασιακό, φτάνοντας τους 17 και τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στους 14.
Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Βαρβασιακό με το σουτ του Παλαβίδη μόλις στο 1΄ να διώχνει σε κόρνερ ο Συρρής Τ. Στη συνέχεια ο Όμηρος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε με τους Κουφογιάννη (3΄), Κούτσουρα Δ. (7΄), Ψαρούδη (19΄) και Σιέττο (20΄), ενώ άνοιξε το σκορ στο 24΄, όταν ο Μπίκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ψαρούδης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Ρούσσο.
Άμεση ήταν η απάντηση για τους γηπεδούχους, με τον Χαλκιά να γυρίζει παράλληλα για τον Κεπούτο μέσα στη μικρή περιοχή, μετά από φάουλ, και αυτός από κοντά να φέρνει το ματς στα ίσα στο 26΄. Στο 36΄ σουτ του Κουφογιάννη μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ρούσσος.

Νέο κόρνερ του Μπίκα στο 58΄ και νέα κεφαλιά του Ψαρούδη, που όμως φεύγει άουτ, ενώ στο 67΄ κάθετη για τον Rrapushi, που βγαίνει τετ α τετ με τον Συρρή Τ., αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 82΄ πέναλτι για τον Όμηρο σε χέρι του Αμπαζή στην περιοχή, μετά από προσπάθεια του Σωτηράκη, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Ψαρούδης για το 1-2. Άμεση όμως ήταν και πάλι η απάντηση του Βαρβασιακού, που ισοφάρισε εκ’ νέου στο 85΄, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κεπούτο, ενώ στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Στάθης για χειρονομία στην κερκιδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου