Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΗΡΟΣ - ΝΟΘ 70-71

     

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21 - 02 - 2016  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 
Ν.Ο.ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ  -3- ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ Ν.Ο.ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 71 - 72.
  -. ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ  ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ  ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 
ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ Ν.Ο.ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΣΟΥΤ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΦΑΟΥΛ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ,  ΕΥΣΤΟΧΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΥΜΙΑΝΩΝ .
    -. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΑΘΛΗΤΕΣ , (ΔΥΟ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ  ΔΥΟ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΦΗΒΟΙ ) ΟΠΟΥ  ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ  ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΣΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.
     -. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΜΙΛΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
         ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 11 - 08,  20 - 18,  22 - 16,  18 - 30
 ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ( ΤΣΟΥΡΗΣ )
                   ΜΕΣΤΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ,  ΣΥΡΙΩΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 02,
                 ΚΟΥΝΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ 21, ΜΑΜΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 27,
                 ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12,  ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 06,
                  ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 03

ΙΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου