Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

4 ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ

Με 4 παιχνίδια συνεχίζεται η 2η φάση του Κυπέλλου Χίου με τον περσινό τελικό να επαναλαμβάνεται στα Νενητα αφού η κυπελλούχος ομάδα του ΚΑΝΑΡΗ αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια ΚΑΛΑΜΩΤΗ ο αγώνας αρχίζει στις 15:30 με διαιτητή Αναστασιαδη και βοηθούς τους Στουπακη και Πιτταουλη.
Στο γήπεδο των Θυμιανων ο ΗΡΑΚΛΗΣ αγωνίζεται με την περσινή πρωταθλήτρια β΄τοπικού ομάδα του ΠΥΡΓΟΥ στις 15:30 με διαιτητή Ευστρατιου και επόπτες Παρασκευοπουλος και Πολυταρχου.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει κάνει στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΧΙΟΥ θα αντιμετωπίσει τον ΛΕΩΝ που εδώ και 3 χρόνια έχει καλή παράδοση και συνεχίζει στην 3η φάση του Κυπέλλου στις 15:30 με διαιτητή την Γεωργοπουλου και επόπτες Σιδερατος και Λιβανιδης.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ λογικά θα έχει λίγο πιο εύκολο έργο από τους παραπάνω αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ/ΑΣΤΕΡΑ στο Φαφαλειο στις 15:30 με διαιτητή των Επιτροπακη και επόπτες Κοτρωνη και Μαντουβαλος.
Για το Β΄ΤΟΠΙΚΟ ο ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ αγωνίζεται με τον ΗΦΑΙΣΤΟ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο ΧΙΟΥ στις 16:00 διαιτητής Τσουχλης με επόπτες Μακαρες και Παπαλεξοπουλος.
ΜΠΑΣΚΕΤ
17.00 ΧΑΛΚΕΙΟΣ Β΄ΑΝΔΡΩΝ ΠΥΡΣΟΣ-ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΓΙΑΚΟΥΜΑΣ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ
ΚΡΙΤΕΣ: ΛΙΒΑΝΟΥ-ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ-ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΦΙΝΑΣ-ΚΥΒΕΛΗ/ΛΕΩΝ 0-4
Μοιραστείτε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου