Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΦΙΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-3


O  δεύτερος αγώνας στο πρωτάθλημα φέτος που κερδίζει χωρίς άγχος η ομάδα μας μετά το ευρύ 6-1 στον Βαρβασιακό της πρώτης αγωνιστικής.
Την προηγούμενη αγωνιστική με μία "γκέλα" στην καλαμωτή από πρώτοι βρεθήκαμε πέμπτοι , ενώ σήμερα με γκέλες από την ΔΑΦΝΗ, την ΚΑΛΑΜΩΤΗ και την ΜΙΚΡΑ βρεθήκαμε από πέμπτοι δεύτεροι με   περασμένες τις 8 από τις 26 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μια που τόφερε η κουβέντα η ΔΑΦΝΗ  έφαγε σήμερα 6 γκολ, όσα είχε δεχθεί στις 7 προηγούμενες αγωνιστικές.  
Στον αγώνα τον σημερινό ο ΟΜΗΡΟΣ  κατέβηκε με αρκετές αλλαγές αφού Μουλάκης, Πελαντής και Γεροντιδάκης απουσίαζαν . Έπαιξαν  κεντρικοί αμυντικοί Κοκοκύρης Ι. και Ζαχαρίου  ενώ ο Γιοβανάκης έπαιξε κέντρο.Η ομάδα μας άρχισε το παιχνίδι δυνατά, έκανε μερικές ευκαιρίες, κέρδισε πέναλτυ που το έχασε ο Ζαννίκος  και σαν  να μην έφθανε αυτό σε μια αντεπίθεση του ΚΟΦΙΝΑ δέχτηκε το γκολ αναπάντεχα.1-0. Στην συνέχεια και σχετικά γρήγορα ισοφάρισε με τον Ψαρούδη  με σουτ από πολύ πλάγια αριστερά. Το 1-1 ήταν το σκορ του Ημιχρόνου.
Στις αρχές του Β΄ημιχρόνου  ο Μπανιάς έκανε την ανατροπή με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ψαρούδη. 1-2. Εδραίωσε ο ίδιος την νίκη της ομάδας μας αμέσως μετά με σουτ μέσα από την περιοχή πλάγια δεξιά που κοντράρισε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  Μπανιάς και 1-3.





Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ:
Κοττατής, Σωτηράκης ( 55' Κρουσουλούδης Δ), Κοκοκύρης Ι. ( 80΄ Μακρής), Ζαχαρίου , Καρβέλας, Γιοβανάκης, Αγορής ( 75΄Σκανδάλης ), Δίκας, Μπανιάς,Ζαννίκος και Ψαρούδης.
Οι υπόλοιποι της 18άδας   Ψαρρός, Κοκοκύρης Ν., και Μαυρογιάννης.

ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου