Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 5-0


Στα πλαίσια του κυπέλλου Χίου 2012-2013  ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 5-0!!!
Πέρασε άνετο απόγευμα η ομάδα μας σήμερα μαζί με το άνετο πέρασμά της  στους 4 του κυπέλου.
Ήταν βέβαια το πρώτο παιχνίδι από τα 4 των προημιτελικών , έτσι τις άλλες 3 ομάδες των ημιτελικών θα τις μάθουμε σε κατάλληλο χρόνο . 
Τα ζευγάρια:
KΟΦΙΝΑΣ- ΚΑΛΑΜΩΤΗ ( 14/11), ΔΑΦΝΗ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (14/11) και ΜΙΚΡΑ - ΑΤΛΑΣ ( 21/11)

Στο παιχνίδι μας τώρα:
Ο ΟΜΗΡΟΣ ξεκίνησε δυνατά και καταιγιστικά σε σημείο να μην μπορεί να τον ακολουθήσει ο ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ -  έπαιζε με τον αναπληρωματικό του τερματοφύλακα- έτσι φυσιολογικά το πρώτο ημίχρονο εξελίχτηκε σε μονόλογο της ομάδας μας. Το Βαρβάσι είχε την πρώτη του ολοκληρωμένη επίθεση στο 40΄.
Ο χορός των γκολ άρχισε στο 10΄όταν από μακρινή μπαλιά ακριβείας του Ψαρούδη που είχε μεγάλα  "κέφια" σήμερα ο Πελαντής πλασάρει απλά και υποδειγματικά γράφοντας το 1-0!
Στο 15' ο Ψαρούδης ξεκινώντας σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου πέρασε αρκετούς αντιπάλους έφθασε στην μεγάλη περιοχή και εκτέλεσε, 2-0!
Στο 25΄ωραία σέντρα του Σωτηράκη από αριστερά, Ζαννίκος στην μικρή περιοχή και 3-0!
Στο 30΄νέα σέντρα από πολύ πλάγια  του πολύ καλού και σήμερα Σωτηράκη, η μπάλα περνάει από πολλά πόδια και τα ...χέρια του τερματοφύλακα με κατάληξη τα δίχτυα .Ο δείκτης του σκορ  δείχνει  4-0!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε πιο συγκρατημένα και έδωσε χώρο στους φιλοξενουμένους που έδειξαν μερικές επιθετικές αρετές αλλά δεν απείλησαν σοβαρά την εστία μας.
Το 85΄μας επιφύλαξε το κερασάκι της τούρτας που ήρθε με τον Ψαρούδη και πάλι να κατεβάζει υπέροχα με το στήθος ψηλοκρεμαστή πάσα στην γραμμή της μεγάλης περιοχής του Βαρβασιακού, να περνάει 2 αμυντικούς και να εκτελεί δυνατά γράφοντας το τελικό σκορ 5-0! 
Ακόμα είχαμε και 3 δοκάρια.   2στο Α΄ημίχρονο με Ψαρούδη και Ζαννίκο και 1 στο Β΄ημίχρονο πάλι με τον Ζαννίκο.
Η σύνθεση:
Κωττατής, Καρβέλας, Σωτηράκης, Κοκοκύρης Γ., Γιοβανάκης, Αγορής, Ζαννίκος (72΄ Κρουσουλούδης Δ.), Δίκας (59΄ Μαυρογιάννης), Πελαντής (78΄ Μακρής), Ψαρούδης, Μπανιάς
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι Ζαχαρίου, Μουλάκης, Κρουσουλόυδης Μιχ. και Κοκοκύρης Ν.
ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου