Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΛΑΣ 4-0

        Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις η ομάδα μας κέρδισε και τον ΑΤΛΑ Νεοχωρίου με 4-0 στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος, σήμερα στην Καλλιμασιά. 
          Σε έναν αγώνα επιθετικό μονόλογο του ΟΜΗΡΟΥ  ο ΑΤΛΑΣ  που κατέβηκε με αμυντικό προσανατολισμό, ίσως  λόγω κάποιων απουσιών που είχε και φάνηκε να φοβάται το παιχνίδι , άντεξε μόλις 5 λεπτά. Ήταν ο  Σωτηράκης στο 5' που έβγαλε μια από τις γνωστές του σέντρες στο δεύτερο δοκάρι και η αεροπορία ( βλέπε Πελαντής) ανέλαβε δράση  και 1-0 με δυνατή άπιαστη κεφαλιά. Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο λες και το γήπεδο είχε μεγάλη κλίση από την καθολική υπεροχή του ΟΜΗΡΟΥ, αλλά παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες και το απ΄ευθείας σουτ - δοκάρι του Μουλάκη στο 20΄ δεν ήρθε το δεύτερο γκολ.
        Στο δεύτερο ημίχρονο που φάνηκε ο ΑΤΛΑΣ να ισορροπεί το παιχνίδι τουλάχιστον στα πρώτα 20 λεπτά, πάλι η ομάδα μας  είχε κατοχή και φάσεις.Από το δεύτερο γκολ και μετά είδαμε το σκηνικό του Α΄ημιχρόνου αλλά σε βελτιωμένη έκδοση λόγω αποτελεσματικότητας. Στο 65΄ο κεφάτος και σήμερα Ψαρούδης σε ένα "σλάλομ" ανατράπηκε στην περιοχή, το πέναλτυ το εκτέλεσε ο Πελαντής εύστοχα 2-0! Στο 70' "ασσίστ" από τον Ψαρούδη και ο Μπανιάς μέσα στην περιοχή εκτελεί δυνατά και  3-0! Στο 85΄ο Μουλάκης βγάζει κάθετη στην περιοχή του Άτλα και ο Σωτηράκης που βρέθηκε σε θέση "φορ" περνάει έναν αμυντικό  και εκτελεί με το δεξί -ναι με το δεξί- υποδειγματικά κάνοντας το 4-0!
ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής, Καρβέλας, Σωτηράκης, Κοκοκύρης Ι., Γιοβανάκης,
Αγορής,  Μουλάκης, Μπανιάς ( 80' Κοκοκύρης Ν), Ψαρούδης 
( 80΄Χαζαθανάσης), Πελαντής και Ζαννίκος (65' Κρουσουλούδης Δ).   Οι:  Δίκας, Μαυρογιάννης, Σκανδάλης και Μακρής συμπλήρωσαν την 18άδα.
          Με την νίκη μας αυτή κρατάμε την δεύτερη θέση μαζί με την ΔΑΦΝΗ  και είμαστε 3 βαθμούς πίσω από τον πρώτο ΚΑΝΑΡΗ.
Την επομένη η ομάδα μας δοκιμάζεται εκτός έδρας στο μοναδικό ντέρμπυ της 10ης αγωνιστικής στο Μεζάρι με την Μίκρα   εν αντιθέσει με τις άλλες ομάδες οι οποίες  διεκδικούν τίτλο που θεωρητικά έχουν πιο εύκολους αγώνες.
ΚΠΣ
       


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου