Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΤΛΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-5

Άλλη μια ευρεία νίκη για την ομάδα μας η 8η για φέτος ήρθε για να κλείσει τον Α' γύρο του πρωταθλήματος και να μας στείλει να περάσουμε τις γιορτές κρατώντας τις 2 τελευταίες νίκες. Η νίκη μας αυτή επί του γειτονικού ΑΤΛΑΝΤΑ  Νεοχωρίου, μας κρατάει στην 4η θέση  9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Κανάρη Νενήτων και 5 βαθμούς πίσω από τους δεύτερους Ηρακλή Θυμιανών  και Δάφνη Δαφνώνα.
3 Γκολ πέτυχε ο αποτελεσματικός σήμερα Πελαντής που έφτασε και αυτός τα 11 και την κορυφή των σκορερ. Από ένα για Κούτσουρα και Λαγκώνα που άνοιξαν και αυτοί λογαριασμό στα γκολ του Ομήρου.
Στα αξιοσημείωτα α) η επάνοδος του  τερματοφύλακα Μαυρογιάννη μετά από 14 μήνες απουσίας λόγω του γνωστού τραυματισμού του και β) η συμμετοχή  του Λαγκώνα μετά από δίμηνη  απουσία λόγω σπουδών. OMΗΡΟΣ  Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας, Ζαχαρίου, Αγορής, Γαλάτουλας, Μουλάκης ( 60΄Αναστασάκης), Πελαντής, Ψαρούδης ( 45΄Κοκκώδης), Λαγκώνας(70΄Αμπαζής). Στην 18άδα ακόμα οι: Μαυρογιάννης Στ., Γεροντιδάκης, Κοκοκύρης Ν. και Τομάζος.ΚΠΣ
Πως περιγράφουν τον αγώνα από το : "sportschios.gr".
"Εύκολο απόγευμα είχε ο Όμηρος στα Θυμιανά, όπου επικράτησε με 1-5 του Άτλαντα, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να είναι στο 0-4.
Αυτή ήταν η 8η νίκη για την ομάδα της Καλλιμασιάς στο πρωτάθλημα, με το τέλος του Α΄ γύρου να την βρίσκει στην 4η θέση με 26 βαθμούς. Ο Άτλας από την άλλη, που σήμερα αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, γνώρισε την 9η ήττα του τη φετινή σεζόν και παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν αρχικά με τον Μουλάκη (5΄) και στη συνέχεια δύο φορές με τον Πελαντή (10΄, 14΄), μέχρι ο τελευταίος να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του στο 16΄, μετά από κάθετη του Λαγκώνα, ωραίο ξεμαρκάρισμα και πλασέ από τη μικρή περιοχή. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 στο 21΄, με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σωτηράκη από αριστερά.
Το 0-3 έγινε στο 26΄, όταν μετά από κόντρες στην περιοχή, ο Αγορής γύρισε την μπάλα για τον Κούτσουρα, που με κεφαλιά νίκησε τον νεαρό Μανωλιά. Πρώτη καλή στιγμή για τον Άτλα στο παιχνίδι στο 28΄και μοναδική στο πρώτο μέρος, με τον Μαυρόπουλο να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, τον Καλεώδη να πιάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά τον Νησιώτη να μπλοκάρει σταθερά. Αντεπίθεση για τον Όμηρο στο 30΄, με τον Ψαρούδη να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Λαγκώνα με σουτ στην κίνηση να κάνει το 0-4, ενώ ο ίδιος είχε και ένα καλό φάουλ στο 36΄, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άτλαντα.
Όπως ήταν φυσικό ο Όμηρος μπήκε πιο χαλαρά στην επανάληψη, απείλησε στο 48΄ με τον Πελαντή, αλλά στη συνέχεια έδωσε χώρο στην ομάδα του Νεοχωρίου, που είχε ένα καλό σουτ με τον Καλεώδη στο 66΄ και μείωσε σε 1-4 στο 70΄, με κεφαλιά του Σπύρου, μετά από σέντρα του Ψυχή από δεξιά. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε και πάλι ο Πελαντής στο 81΄, με σουτ από το ύψος της περιοχής, φτάνοντας έτσι τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Καλές στιγμές για τον Όμηρο είχαν επίσης οι Κοκκώδης (71΄), Σωτηράκης (73΄) και Αγορής (87΄)."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου