Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΜΗΡΟΥ

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΠΟ 2-3, ΟΜΗΡΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ 6-2


Και τα δύο φιλικά έγιναν στο Ενωσιακό γήπεδο "Ν.Σύλλας" στην Καλλιμασιά.
Την Κυριακή 28/12 ο πρώτος φιλικός με την δυνατή και ψυχωμένη ΑΠΟ Χίου έληξε 2-3 υπέρ των φιλοξενουμένων. Τα γκολ του Ομήρου Παπαλάνης και Κούτσουρας. Σημειώνουμε εδώ ότι λόγω απουσίας και των 3 τερματοφυλάκων του Ομήρου, τέρμα δικό μας έπαιξε ο δεύτερος τερματοφύλακας της ΑΠΟ Χίου Γαϊτάνος Β.
Την Τρίτη 30/12 ο δεύτερος φιλικός με την Θύελα Χαλκειούς που την προπονεί ο χωριανός μας Αντώνης Ρυθιανός ( 11 χρόνια προπ. του ΟΜΗΡΟΥ 1998-2008)έληξε 6-2 υπέρ της ομάδας μας. Τα γκολ του Ομήρου Ρες 3, Πελαντής 2 και Σωτηράκης. Με την Θύελλα αγωνίστηκαν 2 παίκτες του Ομήρου Μπογιατζής και Κοκκώδης που θα την ενισχύσουν επίσημα για το υπόλοιπο της ποδ. περιόδου. Ο αγώνας έγινε με χιονόνερο, κρύο και δυνατό βοριά, συγχαρητήρια στους  παίκτες και των 2 ομάδων. Σε όλο τον αγώνα αγωνίστηκαν ο Γιάννης και ο Δημήτρης Κοκοκύρης -πατέρας και υιός. Για πρώτη φορά έστω και σε φιλικό τα δίχτυα μας υπερασπίστηκε ο αποθεραπευμένος Μαυρογιάννης Σταμάτης, ευκαιρία να του ευχηθούμε για άλλη μια φορά: " ΣΙΔΕΡΈΝΙΟΣ".

Και στους 2 αγώνες έπαιξαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες και ο προπονητής μας Λαγούδης σίγουρα θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου