Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΤΕΛΙΚΟΣ Κ16 ΑΙΑΝΤΑΣ ΧΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΗΡΟΣ 1-1 ΚΑΝ. ΑΓΩΝΑΣ 4-2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ

        Σε ακόμα έναν αγώνα που όλα τα παιδιά έκαναν υπέρβαση δυνάμεων και αντοχής βρεθήκαμε χθες μάρτυρες και οι εκατοντάδες συγγενείς   και φίλοι στο Φαφαλειίο γήπεδο του Βροντάδου. Ο τελικός του πρωταθλήματος Κ16 ήταν για γερά νεύρα,  κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο πέναλτυ. Η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω, οι φάσεις μπροστά στις 2 εστίες εναλλασσόταν γρήγορα και κάθε προσπάθεια μύριζε γκολ. Στο παιχνίδι προηγήθηκε ο ΑΙΑΝΤΑΣ με μακρινό σουτ στο 15΄του Α΄ημιχρόνου και ισοφάρισαν οι παίκτες μας στο 10΄ του Β΄ημιχρόνου με μακρινό σουτ του Χούτα μετά από ωραία μεταβίβαση το Χαλίλι. Στη διαδικασία των πέναλτυ πιο ψύχραιμοι η αντίπαλοι κέρδισαν 4-2 παίρνοντας το πρωτάθλημα. 

ΗΡΑΚΛΗΣ/ ΌΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης, Σίμος)Μισαηλίδης Μ., Βουρνούς Μ., Μπιζάνης Γ., Κερμπάτσος Α., Μαμαλής Π., Χούτα Χ., Ψαρούδης Ι., Χαλίλι Ρ., Ξενάκης Α., Χαλκιάς Μ και Βαβυλουσάκης Γ. Έπαιξαν ακόμα οι: Κρεατσούλας Α., Κατσανίκος Ν, Κουμελάς Σ., Αξιώτης Α., Λως Α, Στάμπας Γ., Σιγούνης Γ. Ισαράι Χρ.

 

Συγχαρητήρια  στα παιδια του ΑΙΑΝΤΑ . Συγχαρητήρια  και σε  όλα τα παιδιά τα δικά μας και τους προπονητές για την συνολική τους παρουσία και την ΄΄κατάθεση ψυχής΄΄ σε κάθε αγώνα . Τα περισσότερα παιδιά  δεν θα συνεχίσουν στην Κ16 τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή ποδοσφαιρική συνέχεια με τις ομάδες τους. 

Ωραία σκηνή η παραλαβή των μεταλλίων και του κυπέλλου των παικτών του ΑΙΑΝΤΑ μέσα από διπλή παράταξη των κουρασμένων από την προσπάθεια και απογοητευμένων από την εξέλιξη του αγώνα, παικτών , προπονητών και παραγόντων του ΗΡΑΚΛΗ/ΟΜΗΡΟΥ που τους χειροκρότησαν. Η αξία και η μεγαλοσύνη του ηττημένου δίνει περισσότερη αξία στην νίκη του νικητή. νικητή!




Πως είδαν από τον ΗΡΑΚΛΗ το παιχνίδι.

Τελικός Κ-16 για την περίοδο 2021-2022 και στην "Ρωσική ρουλέτα " σταμάτησε το ταξίδι της ομάδας μας .

Πρωταθλητής ο Αίαντας αλλά πρωταθλητής στις καρδιές όλως μας και ο ΗΡΑΚΛΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ.

Το ποσό αγαπήθηκε αυτή η ομάδα το έδειξε έμπρακτα και ο απίστευτα πολύ κόσμος που ήρθε στο γήπεδο να μας υποστηρίξει.

Το Η-Η-Ηρακλης.Ο-Ο - Όμηρος να ακούγεται άπειρες φορές από τους φιλάθλους μας

Ο αγώνας σχετικά ισορροπημένος με την ομάδα μας να έχει την υπέροχη σε μεγαλύτερα διαστήματα.. Από ενα γκολ στο κάθε ημίχρονο και τελικό σκορ 1-1 .

Το γκολ της ομάδας μας ο Χεργκι Χούτα στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ έξω από την περιοχή.

Στην άμεση διαδικασία των πέναλτι πιο ψύχραιμοι πιο τυχεροί οι του Αίαντα και σκορ πέναλντι 4-2 .

Συνολικό σκορ αγώνα 5-3.

Πολλά

συγχαρητήρια

για την πραγματικά απίστευτη πορεία της ομάδας που ήταν πάνω και από τις προσδοκίες μας.

Στο τέλος μοιράστηκαν μετάλλια και στις δύο ομάδες. Η ομάδα του Αίαντα αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο προπονητή τους Κακουσιο και στην απώλεια του πατέρα του.

Φίλαθλοι και αντίπαλοι χειροκρότησαν αυτή την κίνηση και την ομάδα του Άγιαξ.

Πολλά πολλά

μπράβο

και

συγχαρητήρια

πρέπει να δώσουμε και στους προπονητές μας Μοντιαδη Μερκούρη και Σίμο Ζαννή για την καθημερινή προσήλωση και ασχολία που είχαν για αυτήν την κοινή ομάδα .

Ευχαριστούμε και τον Όμηρο για την άψογη συνεργασία μας


 Φώτο Κ.Ζώης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου